Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Cronus MAX Plus

Öt csillagból 5 3 értékelés alapján | SKU: 04168 | Akciós még 2 nap 0 óra 19 percig
Cronus MAX Plus
Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Már csak 1 db maradt
33.250 Ft 34.500 Ft 27% ÁFA-val
    db 
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Normál
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Bemutatkozik a CronusMAX PLUS! Itt az idő, hogy megmutasd, milyen játékos is vagy!

Az új generáció megérkezett - Az összes új CronusMAX PLUS (jelenleg CronusMAX PLUS v3 Hardware) Xbox One S és PS4 Pro támogatással érkezik! Most ráadásul ingyen tartalmazza a PS4 konzolhoz szükséges összes kiegészítőt is! A Bluetooth 4.0 USB Adapter, PS4 USB hangkártya, Headset és mikrofon hosszabbító kábel már a csomag része!

A CronusMAX PLUS lehetőséget nyújt arra, hogy túlszárnyald a video játék kontrollerek kötött korlátait. A Crossover funkció lehetőséget nyújt, hogy PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 és PC irányítókat másik konzolon használd. Ezen felül a CronusMAX PLUS felszerel téged rengeteg hasznos funkcióval, ami egy gyilkológéppé változtat mindenféle chip vagy forrasztás és átalakítás nélkül. Így pár gombnyomással elérhetővé válnak olyan funkciók, mint a rapidfire, jitter, quickscope, akimbo, drop shot, fast reload, auto breath és még rengeteg más hasznos dolog.

A CronusMAX PLUS teljes mértékben kompatibilis a Gtuner szoftverrel és a népszerű GPC programozási nyelvvel, így magasabb szintű játékossá varázsol téged.

A Gtuner MAXaim funkciójának segítségével egeret és billentyűzetet csatlakoztathatsz a videojáték konzolodhoz. A bilentyűzet és egér párosnak köszönhetően bámulatosan precíz célzást érhetsz el a legnépszerűbb FPS játékokban is. A CronusMAX PLUS teljes mértékben kompatibilis a Titanfall, Call of Duty és a Battlefield játékokkal. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a CronusMAX PLUS a világ legsokoldalúbb kiegészítője, mely kompatibilis a PS4, XBOX ONE, PS3, XBOX 360 és PC platformokkal. Ne feledd, az e-sportolók is ezt használják!

A CronusMAX PLUS egy újgenerációs többplatformos játékos kiegészítő, mely a játékosok elvárásai alapján készült és fejlesztik folyamatosan.

Egy példa a Gtuner funkciói közül jól megmutatja a CronusMAX PLUS sokszínűségét. A CronusMAX PLUS lehetővé teszi számodra, hogy a kedvenc kontrollered használd PlayStation 4**, Xbox One*, PlayStation 3, Xbox 360* vagy Windows PC platformokon. Imádod a DualShock 4 irányítódat, de a barátodnál csak Xbox One-on tudtok játszani? Vagy utálod, hogy az FPS játékokat kontrollerrel kell irányítanod? Semmi probléma! Egyszerűen csatlakoztasd a CronusMAX PLUS-t a konzolodhoz, csatlakoztasd hozzá a kontrollered és már mehet is a játék. Nincs többé szitkozódás csak a felejthetetlen játék.

Miért használnál egy kényelmetlen irányítót a konzolodon, ha van arra megoldás, hogy úgy játssz, ahogy mindig is szerettél volna?

 

Tulajdonságok:

- Kompatibilis a Playstation 4, Playstation 4 Pro, XBox One, XBox One Elite, Xbox One S, PlayStation 3, XBox 360* és PC platformokkal.

- Működik az alábbi géptípusok legismertebb controller-eivel: Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, Wii és Wii U.

- Keresztplatformos működés. Pl: Használj PlayStation 4 vagy Wii controller-t az Xbox One, Xbox 360 vagy PS3 konzolon.

- Használj Xbox One, PS4, Xbox 360 és PS3 Controller-t PC-n a STEAM szolgáltatásban (Nem igényel speciális drivert és nincsenek korlátok).

- Nem igényel telepítési vagy átalakítási műveletet, a CronusMAX egy plug-and-play eszköz (csatlakoztasd és használd).

- Lag mentes. Azonnali reakció minden pillanatban.

- Teljes mértékben kompatibilis a Gtuner programmal, Plugin-okkal, játékcsomagokkal és a GPC programozási nyelvvel.

- Átrendezheted a gombok funkcióit bármilyen kiosztásban.

- Játssz a PS4, Xbox One, PS3 vagy az Xbox 360 konzolodon a PC-n használt kedvenc Gaming billentyűzet és egér párossal a MaxAim plugin segítségével.

- A beállítások milliói állnak rendelkezésedre. Bármilyen funkciót bármihez hozzárendelhetsz!

- 9 férőhelyes memória, melyekben tárolhatsz GamePack-okat, gomb átrendezéseket vagy GPC szkriptet.

- Nem veszted el a konzolod vagy az irányítód garanciáját. Nem neveznek csalónak és nem korlátoznak le miatta.

- 100% kimutathatatlan online játék során. Így teljes mértékben biztonságos a használata (Ezt a TitanFall fejlesztői is megerősítették).

 

* Használat előtt hitelesítés szükséges

** Használatához folyamatos hitelesítés szükséges (Firmware v1.50+)

*** Windows PC szükséges

 

A csomag tartalma:

1 x CronusMAX PLUS adapter

1 x Bluetooth 4.0 USB adapter

1 x PS4 USB hangkártya

1 x Mini USB kábel

1 x Headset hosszabbító kábel

1 x Angol nyelvű kézikönyv

Értékelések (3)
Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   T. Peti jó   (Beküldve: 2021 július 31, szombat)

Üdv. Gamer laptophoz (rog) vezeteknelkuli egérrel( glorius modell o (wirelles) +vezetékes billel corsair k65 mini, is használható? Nem minősül csalásnak egy online játékba? Ha nem minősül csalásnak, elég csak maxot megrendelni? Vagy kell még hozzá valami? Köszi a válaszotokat. Udv. :Peti

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Kopó   (Beküldve: 2021 július 22, csütörtök)

Üdv! Érdeklődni szeretnék hogy ez a készülék működik e Xbox Series X konzolon? Köszönöm! Konzoluzlet.hu válasza: A Cronus Max Plus nem kompatibilis a Playstation 5 és az Xbox series konzolokkal

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   user   (Beküldve: 2020 június 03, szerda)

kiváló ajánlom mindenkinek


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.