Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz

SKU: 06050
Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz
Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Már csak 2 db maradt
3.500 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Új PS Vita Slim 2000 hálózati adapter USB töltőkábellel és hálózati tápkábellel. A PS Vita Slim 2000 rendszer töltéséhez a mellékelt USB-kábelt, PS Vita Slim 2000 hálózati adaptert és AC-tápkábelt használva csatlakoztasd az eszközt a fali csatlakozóaljzatba.
A rendszer töltése közben az akkumulátortöltöttség állapotát a Töltés ikon jeleníti meg. Ezen kívül a rendszer töltése közben, ha a rendszer készenléti módban vagy teljesen kikapcsolt állapotban van, a PS gomb narancssárga színben világít. Ha a töltés befejeződött, a PS gomb világítása kialszik.

- Kicsi és könnyű kivitel. Tökéletes választás utazási célból is

- Precíz, magas minőségű alkatrészekből összeállított töltő, mely szuper gyors töltést tesz lehetővé

Egy könnyen hozzáférhető fali csatlakozóaljzatot használj, hogy a PS Vita Slim 2000 hálózati adapter könnyedén kihúzható legyen, ha arra szükség van.
Olyan környezetben végezd a rendszer töltését, melyben a hőmérséklet 10 °C és 30 °C között van. Ettől eltérő környezetben a töltés kevésbé hatékony és az akkumulátor élettartama csökkenhet.
Ha a PS gomb töltés közben narancssárga színben villog, akkor az akkumulátor töltöttsége túl alacsony a PS Vita Slim rendszer bekapcsolásához. Várj addig, amíg a PS gomb abbahagyja a villogást és narancssárga színnel, folyamatosan világít, és csak ezután kapcsold csak be a rendszert.
A rendszer egy USB eszközhöz, például számítógéphez csatlakoztatva is tölthető a PS Vita Slim 2000 hálózati adapter USB-kábelének használatával. Ha a rendszert USB segítségével töltöd, akkor előtte kapcsold ki azt. A rendszer nem tölthető készenléti módban. A rendszer teljes kikapcsolásához nyomd meg és tartsa lenyomva két másodpercig a tápellátás gombot, majd koppints a képernyőn megjelenő [Power Off] [Kikapcsolás] lehetőségre.

Becsült töltési idő
Az alábbi táblázat a PS Vita Slim 200 rendszer becsült töltési idejét mutatja, ha az akkumulátor teljesen lemerült.

Töltés a PS Vita Slim 200 hálózati adapter / AC-adapter használatával körülbelül 2 óra 40 perc.
Ha a PS Vita Slim 2000 rendszert annak használatakor vagy készenléti módban töltöd, akkor a töltési idő hosszabb lehet.

Becsült működési idő folyamatos használat esetén
A táblázatban megjelenített intervallumok alapértékre állított fényerősség-beállítás, kikapcsolt Bluetooth szolgáltatás és fejhallgató használata esetén érvényesek.

Játékok használata (Ha a hálózati funkciók ki vannak kapcsolva.) közben körülbelül 3–5 óra, videók lejátszása körülbelül 5 óra.
Zene lejátszása körülbelül 9 óra. Ha a rendszer zene lejátszásakor készenléti módba lép, a lejátszás gond nélkül folytatódik.
Az akkumulátor által biztosított működési idő a képernyő fényerejének beállításától, a hálózati funkciók (mobil hálózat, Wi-Fi, Bluetooth) használatának módjától és a lejátszott tartalom típusától függ.

Mérete: 6.7 x 4.5 x 2.2cm (Adapter)

Súlya: 35g (Adapter)

Kábelhossz: 100cm (USB kábel)

Kábelhossz: 70cm (Hálózati kábel)

Bemenet: 100V-240V ~ 0.2A/60HZ

Kimenet: 5V=1500mA

 

A csomag tartalma:

1 x Hálózati adapter PS Vita Slim 2000 konzolhoz

1 x USB adat és töltőkábel

1 x Hálózati tápkábel (EU csatlakozóval)

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.