Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez

SKU: 07175
iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez
iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez iPega PG-9128 Black KingKong Bluetooth kontroller Android, iOS okostelefonokhoz, tabletekhez, PC-hez
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
6.900 Ft
27% ÁFA-val
Normál
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Válaszd ezt az iPega PG-9128 Black KingKong Android és iOS kompatibilis Bluetooth-os irányítót és irányítsd úgy a játékokat mint még soha! Az Ipega PG-9128 Bluetooth kontroller stabilan tartja a telefonokat és a tableteket is, miközben 10 órányi felejthetetlen játékélményt nyújt egyetlen feltöltéssel. Az eszköznek köszönhetően nem kell a kijelzőhöz nyúlnod, így a játék még kényelmesebb és a kijelző sem zsírosodik, nem lesz foltos.

Ez a kontroller nem igényel átjátszóprogramokat. Egyszerűen csak csatlakoztasd a telefonodhoz és játssz a lövöldözős játékokkal. Közvetlenül kompatibilis a PUBG, Rules of Survival, Forite játékokkal is!

 

- Speciális eltávolítható kör alakú D-pad kialakításának köszönhetően a zoomolás még egyszerűbbé és kézenfekvőbbé válik.

- A PG-9128 egyszerűen csatlakoztatható Bluetooth képes eszközökhöz, mert nem igényel driver telepítést.

- Beépített lithium akkumulátorral (400mAh). A feltöltést követően a PG-9128 akár 10 órányi játékidőt is lehetővé tesz. Nem fog gyorsan lemerülni, ezért magas minőségű játékélményt biztosít a számodra.

- Teleszkópos befogató kerettel. A legtöbb mobiltelefon vagy a tablet tökéletesen illeszkedik a keretbe, legfeljebb 95mm-ig.

- A Bluetooth 4.0 vezeték nélküli adatátvitelnek köszönhetően a PG-9128 akár 6-8 méterről is szakadozás nélkül használható.

- Felhasználóbarát szoftverrel, mely alvó módba lépteti az eszközt, ha nem használod azt, így a PG-9128 még tovább kitart az akkumulátor egyetlen feltöltésével.

- Támogatott rendszerek: Android 6.0 vagy frissebb, iOS 11.0 - 13.3.1, Windows 7 vagy frissebb

 

 

Játéktámogatás:

Android rendszereken támogatja a legtöbb játékot és szimulátort egyaránt, úgy mint: MC4, Wild blood, Dungeon Hunter, Zombie, FC simulator, GBA emulator, arcade emulator, SFC simulator, N64 emulator, Shadowgun, Sonic CD, Cordy, soulcraft, Zenonia4, 9 Innings 2013, Riptide GP, stb.

Az Arcade játékok az iOS rendszeren az iCade programon keresztül érhetőek el, amint az App Store-ban tölthetsz le. Ezen felül kompatibilis még a legkedveltebb játékaiddal is, úgy mint Gunman Clive, Helium Boy, League of Evil League of Evil 2, Muffin Knight Free Stardash, Temple the Run, stb.

 

A csomag tartalma:

1 x iPega 9128 Bluetooth Kontroller

1 x D-Pad

1 x Okostelefon tartó

1 x USB - micro USB töltőkábel

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.