Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

LEGO The Hobbit (Xbox ONE)

SKU: 28449
LEGO The Hobbit (Xbox ONE)
LEGO The Hobbit (Xbox ONE)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
7.000 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
Termékleírás

A rendkívül népszerű LEGO® The Lord of the Rings alkotóinak legújabb játéka a LEGO® The Hobbit, melyet a New Line Cinema és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) Hobbit filmtrilógiájának első két filmje - A hobbit - Váratlan utazás és A hobbit - Smaug pusztasága - mellett a LEGO The Hobbit építőkocka készletek ihlettek. A LEGO The Hobbit interaktív játék segítségével a játékosok ismét átélhetik a filmek kedvenc jeleneteit, melyek követik a hobbit Zsákos Bilbó kalandjait, melyek során Szürke Gandalf felfogadja őt, hogy segítse Tölgypajzsos Thorint és törp kompániáját.

 

Bilbó elhagyja a Megye otthonos kényelmét, hogy egy Középföldén átívelő utazás során segítse a törpöket visszaszerezni Erebor elveszett királyságát a Magányos Hegyben. Útja során falánk trollokkal, veszélyes orkokkal, és persze Gollammal és drágaságával, a Gyűrűvel is találkozik. A játékosok a törpök egyedülálló - és sokszor vicces eredményeket hozó - képességeit használva illetve azokat kombinálva a LEGO játékok eddigi legváltozatosabb feladatait és küldetéseit oldják meg.

 

 

  • Fedezd fel Középföldét, és látogasd meg a filmek olyan kulcsfontosságú helyszíneit, mint például Zsáklak, kelj át a Ködhegység alattomos hágóin, vagy fedezd fel Goblinváros mélységeit, valamint Bakacsinerdőt és Völgyzugolyt.
  • Vegyél részt kincskereső küldetésekben, bányássz drágakövek után kutatva, zsákmányolj ellenségeidtől, és alkoss hatalmas erővel rendelkező varázstárgyakat, vagy óriási új LEGO épületeket.
  • Játssz a filmekből kedvenc szereplőidet irányítva: Bilbo, Gandalf, és a törpök Thorin, Fíli, Kíli, Óin, Glóin, Dwalin, Balin Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori és Ori is a kaland részesei. Mindegyikük egyedi - és nagyon vicces - képességekkel rendelkezik. Bombur például trambulinként használható, lehetővé téve társai számára, hogy hasára ugorva kerüljenek ki veszélyes helyzetekből.
  • Gyűjts és kombinálj tárgyakat, vagy kovácsolj újakat a kovácsműhelyben Középfölde legértékesebb fémének, a Mithrilnek a használatával.
  • Győzedelmeskedj egy rejtvényekben és fejtörőkben gazdag játékban, és használd az Egy Gyűrű erejét.
  • Játssz családoddal vagy barátaiddal az egyszerű hozzáférést biztosító drop-in, drop-out játékmódban, melyhez könnyedén, bármikor csatlakozhat új játékos. (Kizárólag a konzolos változatok esetén érhető el.)

 

 

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.