Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag

SKU: 01559
Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag
Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag Xbox One 500GB és FIFA 14 csomag
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
142.150 Ft
27% ÁFA-val
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Könnyű
Magyarország
Kína
12 hónap
rendelést követő 5. munkanap
Termékleírás

Itt a játékok a realizmus határait feszegetik. A tévék engedelmeskednek parancsaidnak. A zenehallgatás játék közben csupán egy mozdulat kérdése. Egy pillanat alatt válthatsz tévéről filmekre, zenére vagy egy játékra. Az élmény testre szabott, egy helyen vár minden szórakoztatási forma. Üdvözöl a mindentudó Xbox One.

Az Xbox One rendszert a legfejlettebb játékkonzolnak terveztük, és egyben a legjobb szórakoztatási eszköznek. Ehhez egy ezidáig példátlan döntést hoztunk. Létrehoztuk a legmodernebb játékra használható operációs rendszert, és összevontuk egy erős Windows operációs rendszerrel, így mindkettőből a legjobbat kínáljuk, megalkuvás nélkül. Nem kell többé váltogatni a TV bemeneti csatornái között, hogy tévézzünk, vagy játsszunk. Mostantól több alkalmazás is futtatható a játék mellett anélkül, hogy meglátszana a készülék teljesítményén.

Az Xbox One megismer. Megtanulja, mit szeretsz és mit nem. Mindezt pedig a személyedre szabott képernyőre gyűjt össze. Mivel minden Xbox One része a Kinect érzékelő is, azonnal reagál a hangodra és a mozdulataidra. Ints búcsút a konfekciónak, beköszönt a személyre szabott szórakozás kora.

Az Xbox One az erő és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja. Az Xbox One forradalmi architektúrájának köszönhetően a processzor, a videokártya és az ESRAM kombinációjával olyan érzés, mintha egy szuperszámítógép lenne a nappalidban. A nyers erő mit sem ér sebesség nélkül. Az Xbox One hatékonyabban használja ki a teljesítményét, villámgyors, sosem látott élményt kínálva.

Az Xbox One játékosok műve, játékosok számára. Az erő és teljesítmény tökéletes egyensúlyát megvalósítva az Xbox One teljesen új szintre emeli a játékok világát. Döbbenetes realizmus. Fejlett, játékstílusodhoz alkalmazkodó MI. A többszemélyes játék új generációja, mely ravaszabb és gyorsabb. Az Xbox One egyszerűen a legjobb játékkonzol, amit valaha készítettünk.

Bemutatjuk az Xbox One forradalmian új Smart Match többszemélyes párosítási rendszerét. A játékok új generációja számára teljesen áttervezett Smart Match fejlett algoritmusok segítségével képesség, nyelv, és most már hírnév alapján is párosítja a játékosokat. Ez annyit jelent, hogy azokkal fogsz játszani, akik a legjobban hasonlítanak hozzád. És a legjobb, hogy többé nem kell előszobákban várnod, míg létre nem jön a párosítás. Nyugodtan játssz egy játékkal, nézz tévét vagy hallgass zenét, amíg mi megkeressük a tökéletes játszótársat. Aztán azonnal belevetheted magad a küzdelembe. A felhő alapú architektúrának köszönhetően kedvenc meccseid folyamatosan futnak a színfalak mögött, így gyorsan megtalálhatod azokat a résztvevőket, akikkel a legjobban szeretsz játszani.

Az Xbox One közelebb hozza legkedvesebb szórakoztató tartalmaid és a számodra fontos ismerősöket. Cseveghetsz barátaiddal Skype-on, miközben focimeccset nézel a tévén, vagy azonnal megmutathatod legjobb játékbeli pillanataidat a Game DVR (Játékvideó rögzítés) segítségével. Mivel az Xbox One működése felhőalapú, nem kell várnod a frissítésekre. Így végre kényelmesen birtokba veheted a nappalit.

A legsikeresebb játékoktól a legnépszerűbb tévésorozatokig és a web legjaváig, az Xbox One mindent elhoz neked. De ez csak a kezdet. A felhő alapú működésnek köszönhetően az Xbox One mindig egyre jobb lesz, folyamatosan megjelenő újabb és újabb játékokkal, tévéműsorokkal, filmekkel, zenékkel és alkalmazássokkal.

 

Specifikációk:
- 8 magos AMD processzor
- 8 GB DDR3 RAM
- 500 GB HDD
- Blu-ray/DVD meghajtó
- 4k támogatás filmek esetében
- 2 db HDMI port
- USB 3.0 csatlakozás
- Bluetooth 2.1 csatlakozás
- 1080p felbontású Kinect One kamera

A csomag tartalma:
- Xbox One rendszer x 1
- Fifa 14 letöltőkód x1
- Vezeték nélküli kontroller x 1
- Kinect One kamera x 1
- AC tápkábel x 1
- AV kábel x 1
- Mono headset x 1

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.