Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Red Dead Redemption II (Xbox ONE)

SKU: 06353
Red Dead Redemption II (Xbox ONE)
Red Dead Redemption II (Xbox ONE)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
11.650 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
12 hónap
Termékleírás

Arthur Morgan és a Van der Linde banda egy félresikerült rablási kísérlet miatt menekülni kényszerül Blackwater városából. Miközben szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai lihegnek a nyomukban, a bandának nincs más választása, mint hogy a túlélés érdekében rabolva és fosztogatva átverekedjék magukat Amerika könyörtelen belvidékein. Amikor az egyre élesedő belső ellentétek a banda szétszakításával fenyegetnek, Arthur kénytelen eldönteni, hogy saját elveihez marad hű, vagy a bandához, amely felnevelte.

 

A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption fejlesztőinek új alkotása, a Red Dead Redemption 2 epikus mese az életről Amerikában, a modern kor hajnalán.

 

Rendeld elő a Red Dead Redemption 2-t, és megkapod a csatalovat és a Törvényen kívüli túlélőcsomagot:

 

Erre a jó kiállású, vasszürke csatalóra a leghevesebb összecsapások során is számíthatsz. Bátrabb és kitartóbb az átlagos hátasoknál: érti a módját, hogyan tűnjön el időben a tűzvonalból. A csataló a Red Dead Redemption 2 történetmódjában érhető el.

 

A Törvényen kívüli túlélőcsomagban megtalálhatók a határvidéken való életben maradáshoz szükséges alapfelszerelések, gyógyszerek, célzássegítők és egyéb holmik. A Törvényen kívüli túlélőcsomag a Red Dead Redemption 2 történetmódjában érhető el.

 

A TARTALOM VÁLTOZHAT; NÉZD MEG A ROCKSTARGAMES.COM/REDDEADREDEMPTION2/ORDER OLDALT A MEGJELENÉS ELŐTT A VÉGSŐ RÉSZLETEKÉRT. FIÓKONKÉNT EGY BÓNUSZBEVÁLTÁS ENGEDÉLYEZETT.

 

A szoftverlicenc a www.rockstargames.com/eula címen, a fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz, a többszemélyes játékhoz és a bónusztartalomhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16+) igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára vagy nem folyamatosan érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával, illetve felfüggesztésével járhat. Ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstargames.com/support.

 

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. Minden ilyen hasonlóság a véletlen műve. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

 

Rockstar Games, Inc. ©2005-18. A Rockstar Games, a Red Dead Redemption és a R* márkák/logók/kapcsolódó szellemi termékek a Take-Two Interactive tulajdonát képezik. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.