Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Valkyria Chronicles 4 (Xbox ONE)

SKU: 06411
Valkyria Chronicles 4 (Xbox ONE)
Valkyria Chronicles 4 (Xbox ONE)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
5.240 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
12 hónap
Termékleírás

EGY A HÁBORÚ KESERŰ LÁNGJAIBAN ÉGŐ KONTINENS


A Valkyria Chronicles 4 az eredeti Valkyria Chronicles idejében játszódik, de a Föderáció E Osztagára összpontosít. Claude Wallace Parancsnok és gyerekkori barátai egy reménytelen háborúba indulnak, hogy kivívják szabadságukat, de csontig hatoló hideg, birodalmi katonák egész sora és a Valkyria istenszerű ereje állja el a győzelem felé vezető útjukat.

 

A játékban visszatér továbbá a BLiTZ Harcrendszer és a CANVAS grafikai motor!

 

EGY LEBILINCSELŐ TÖRTÉNET A HÁBORÚS IDŐKBEN


A Valkyria Chronicles 4 az eredeti Valkyria Chronicles idejében játszódik, de egy teljesen új szereplőgárdára fókuszál. A játékosok a buzgó fiatal Claude Wallace Parancsnok, a kiváló mérnök/nehézfegyver szakértő Riley Miller, a forrófejű Darcsen Raz, a hűvös profi mesterlövés Kai Schulen és más karakterek felett vehetik át az irányítást, akik együtt tapasztalják majd meg a háború fájdalmas valóságát - de vajon elég erős lesz az E Szakasz baráti köteléke, hogy túlélje a fagyos harcteret?

 

A BLITZ HARCRENDSZER KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA


A részben felülnézetes körökre osztott stratégia, részben szerepjáték, részben pedig valós idejű külsőnézetes lövöldözős „BLiTZ" harcrendszer visszatér a csatatérre. Az újdonságai között szerepel a robbanékony új Gránátos karakterosztály, számos támadó/védekező csatahajó támogatási lehetőség, „Last Stand" opció egy egységnek a halála előtt és sok más. Mindemellett a birodalmi fenyegetést ezúttal még több egységgel és nagyobb pályákon verheted vissza, mint valaha.

 

FESTMÉNYSZERŰ LÁTVÁNYVILÁG


A sorozat jellegzetes kézzel rajzolt stílusú látványvilága az új generációs konzolokra átdolgozva tért vissza. A vízfestmények inspirálta CANVAS grafikai motor tökéletesen összeolvasztja a valóság és a képzelet elemeit, hogy egy színes érzelmekkel teli hatalmas világot alkosson meg. Figyeld, ahogy interaktív festmény módjára elevenedik meg előtte az E Szakasz története!


EGY LEGENDÁS ZENESZERZŐ VISSZATÉRÉSE


Az eredeti Valkyria Chronicles sorozat és számos megindító alkotás zeneszerzője, a méltán híres Hitoshi Sakimoto visszatér, hogy újabb lehengerlő zenei aláfestést biztosítson a játéknak.

 

© SEGA. SEGA, the SEGA logo and Yakuza are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its afliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Ofce. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. The "2" Family logo is a registered trademark. "-" is a trademark of Sony Interactive Entertainment Inc.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.