Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

LEGO Harry Potter Collection (Xbox ONE)

SKU: 06711
LEGO Harry Potter Collection (Xbox ONE)
LEGO Harry Potter Collection (Xbox ONE)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
6.970 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
12 hónap
Termékleírás

A gyűjtemény egyetlen csomagba pakolja a LEGO-t a Harry Potter világával házasító akció-kalandjátékot, mely egy olyan kalandra invitál, melyben a varázslás, a főzetkészítés, a feladatmegoldás, és a varázslópárbajok várják a fiatal és az idősebb korosztályt. A játékosok mind a hét Harry Potter könyv és a nyolc film teljes történetét végigvihetik, feljavított látványvilággal, pályákkal, és két extra letölthető tartalommal. A LEGO Harry Potter Collection tökéletes ajándék mindazoknak, akik eddig is a J.K. Rowling jegyezte varázslóvilág rajongói voltak, vagy akik kitörő lelkesedéssel várják az univerzum új filmes felvonását, a „Legendás állatok és megfigyelésük" első fejezetét.

 

Jellemzők

 

LEGO Harry Potter: Years 1-4: Az első négy könyvet és filmet eldolgozó első fejezet Harry Potter a Roxfortban töltött első négy esztendöjét mutatja be LEGO formában.

 

LEGO Harry Potter: Years 5-7: Az utolsó három könyvet és négy filmet feldolgozó második nagyobb fejezet Harry Potter a Roxfortban töltött utolsó éveit mutatja be, mely a Lord Voldemorttal vívott végső csatában kulminálódik.

 

Karaktercsomag DLC: A lemezen megtalálható első bővítmény 10 karaktert ad a játékhoz: Helga Hufflepuff, Lockhart (Straightjacket), Luna (Lion Head), Peeves, Hermione (Pink Dress), Ron Weasley (Ghoul), Rowena Ravenclaw és Salazar Slytherin.

 

Varázslatcsomag DLC: A lemezen megtalálható második bővítmény 5 varázslattal bővíti a repertoárt: Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors és Tentaclifors

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.