Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér]

SKU: 04635
DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér]
DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér] DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér] DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér] DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér] DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér] DOBE vezetékes kontoller Xbox One konzolhoz [fehér]
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
7.500 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

A DOBE vezetékes kontroller kifejezetten az Xbox One konzolhoz és Windows 10 rendszerhez fejlesztett kiegészítő. Tökéletes választás egy másodlagos kontrollernek. A magas minőségű és a prémium gyártási technológia precízzé, komfortossá és strapabíróvá teszi. A legújabb Xbox One kontrollereknek megfelelően támogatja a játék közbeni hangátvitelt is.

Egyszerűen csak csatlakoztatnod kell egy 3,5mm-es jack csatlakozóval rendelkező fülhallgatót. A Dobe vezetékes kontroller nem igényel driver telepítést. Egyszerűen csak tatlakoztatnod kell és már használhatod is.

A vezetékes kialakításnak köszönhetően nem igényel elemeket vagy akkumulátort, a 1,5 méteres kábelhossz pedig kényelmes játékélményt biztosít a TV vagy a számítógép előtt is.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.