Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Xbox One Stereo Headset Adapter

SKU: 01714
Xbox One Stereo Headset Adapter
Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter Xbox One Stereo Headset Adapter
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
8.550 Ft
27% ÁFA-val
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Könnyű
Anglia
Kína
12 hónap
Termékleírás

Használd ki, hogy az Xbox One irányítóján keresztül akár a játékot is hallhatod! A Headset Adapter nem csak a beszélgetéseket továbbítja a fülhallgatódra, hanem a játék hangját is! Így akár a tv hangja nélkül vagy egy PC-s LCD monitorral is élvezheted a játékot!

Az Xbox One Stereo Headset Adapter egy olyan speciális kiegészítő, aminek köszönhetően szinte bármilyen csúcskategóriás fejhallgatót könnyedén és egyszerűen kompatibilissé varázsolhatunk a Microsoft újgenerációs konzoljával. Mivel az Xbox One különleges csatlakozást igényel, ezért a kérdéses adapter nyújt segítséget abban, hogy a már korábban megvásárolt fülesünket hozzáköthessük a masinához.

Xbox One Stereo Headset Adapter

Ez azonban még nem minden, az Xbox One Stereo Headset Adapter ugyanis nemcsak a csatlakozást biztosítja, hanem néhány extra gombot is nyújt a fejhallgató könnyebb vezérléséhez. Ennek köszönhetően például pár gombnyomással, mondhatni egyetlen pillanat alatt csökkenthetjük vagy növelhetjük a hangerőt, esetleg némíthatjuk a mikrofont attól függően, hogy az adott helyzet mit követel meg a játékban.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.