Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz

SKU: 30260
KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz
KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz KJH függőleges tartótalp hűtőventilátorral és kontroller töltővel Xbox Series S konzolhoz
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
6.300 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

- Ez a vertikális állvány kifejezetten az Xbox Series S  konzolhoz és kontrollereihez készült.
- Két nagy teljesítményű alacsony zajkibocsátású beépített ventilátorral. Elvezeti a hőt és hűvösen tartja a konzolod játék közben, ezáltal megnövelheti a készülék élettartamát.
- A két kontroller dokkoló lehetővé teszi számodra egyszerre két Xvox Series kontroller egyidejű töltését is. LED-es visszajelzéssel követheted a töltés folyamatát (csak gyári akkumulátor használatával).
- Három darab USB2.0 lehetőséget nyújt számodra akár telefon vagy headszet töltésére is.
- Tápellátása USB aljzatról biztosítható, mely csatlakoztatható az Xbox Series S konzolhoz vagy külső hálózati USB-s tápegységhez is. Tanácsoljuk, hogy 5V-os 1,5-2A-es tápegységet használj.

Specifikációk:
- Ventilátor sebessége: akár 3000 RPN
- Bemenett: DC 5V/1A
- Kimenet: 500 mA

Megjegyzés: Nem kompatibilis az Xbox Series X konzollal. A kontroller töltő funkció nem üzemel, ha az Xbox Series S ki van kapcsolva vagy ha alvó módban van. A funkció kihasználásához használj egy 5V/2A-es USB adaptert.

A csomag tartalma:
1 x Vertikális tartótalp beépített hűtőventilátorral

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.