Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact]

SKU: 03630
Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact]
Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact] Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact] Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact] Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact] Anti-Loose USB kábel tartó PS4 DualShock 4 controllerhez [Tuact]
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
2.950 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Nagyon sok játékosnak gondot okoz az, hogy kicsúszik az USB kábel a PS4 DualShock 4 controllerből, miközben azt Playstation 4-en vagy számítógépen kábelesen használja. Az USB kábel előbb utóbb mindenkinek kicsúszik a DualShock 4 controllerből, így a csatlakozó vagy a kábel kikopik vagy nagyobb rántások esetén meg is sérülhet. A MicroUSB csatlakozófelület nem úgy lett tervezve, hogy az eszközök folyamatos kézben történő hazsnálatát lehetővé tegye. Erre a problémára hoz megoldást a Tuact Anti-Loose USB Cable Holder.

A profi játékosok kábelesen használják a controllert, hiszen ezzel is időt nyernek, hiszen a vezeték nélküli használat esetén egy minimális delay lép fel a controller és a konzol között.

A Venom-X felhasználók körében is sokszor előfordult már, hogy a MicroUSB csatlakozó nem tartotta megfelelően stabilan a kábelt, ami így kicsúszott az irányítóból. Ez azt okozza, hogy a Venom-X lecsatlakozik a konzolról és megszakad a játékmenet.

- A helyén tartja az USB kábelt, így a felhasználónak többé nem kell attól félnie, hogy kicsúszik a csatlakozóból a MicroUSB kábel.

- Kompatibilis a PS4 DualShock 4 Controller-rel.

- Különösen ajánlott a profi játékosoknak és a Venom-et használóknak.

Megjegyzés: Tuact kábel tartó egyedileg kialakított dedikált MicroUSB kábelt használ, ami a csomag tartalma. Más gyártoktól származó kábel nem kompatibilis ezzel a kiegészítővel.
A csomag DualShock 4 irányítót nem tartalmaz! 

A csomag tartalma

1 x Felső fedél

1 x Alsó fedél

1 x Dedikált MicroUSB kábel

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.