Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Cronus MAX Plus

Öt csillagból 5 3 értékelés alapján | SKU: 04168 | Akciós még 1 nap 13 óra 44 percig
Cronus MAX Plus
Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus Cronus MAX Plus
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Már csak 1 db maradt
33.250 Ft 34.500 Ft 27% ÁFA-val
    db 
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Normál
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Bemutatkozik a CronusMAX PLUS! Itt az idő, hogy megmutasd, milyen játékos is vagy!

Az új generáció megérkezett - Az összes új CronusMAX PLUS (jelenleg CronusMAX PLUS v3 Hardware) Xbox One S és PS4 Pro támogatással érkezik! Most ráadásul ingyen tartalmazza a PS4 konzolhoz szükséges összes kiegészítőt is! A Bluetooth 4.0 USB Adapter, PS4 USB hangkártya, Headset és mikrofon hosszabbító kábel már a csomag része!

A CronusMAX PLUS lehetőséget nyújt arra, hogy túlszárnyald a video játék kontrollerek kötött korlátait. A Crossover funkció lehetőséget nyújt, hogy PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 és PC irányítókat másik konzolon használd. Ezen felül a CronusMAX PLUS felszerel téged rengeteg hasznos funkcióval, ami egy gyilkológéppé változtat mindenféle chip vagy forrasztás és átalakítás nélkül. Így pár gombnyomással elérhetővé válnak olyan funkciók, mint a rapidfire, jitter, quickscope, akimbo, drop shot, fast reload, auto breath és még rengeteg más hasznos dolog.

A CronusMAX PLUS teljes mértékben kompatibilis a Gtuner szoftverrel és a népszerű GPC programozási nyelvvel, így magasabb szintű játékossá varázsol téged.

A Gtuner MAXaim funkciójának segítségével egeret és billentyűzetet csatlakoztathatsz a videojáték konzolodhoz. A bilentyűzet és egér párosnak köszönhetően bámulatosan precíz célzást érhetsz el a legnépszerűbb FPS játékokban is. A CronusMAX PLUS teljes mértékben kompatibilis a Titanfall, Call of Duty és a Battlefield játékokkal. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a CronusMAX PLUS a világ legsokoldalúbb kiegészítője, mely kompatibilis a PS4, XBOX ONE, PS3, XBOX 360 és PC platformokkal. Ne feledd, az e-sportolók is ezt használják!

A CronusMAX PLUS egy újgenerációs többplatformos játékos kiegészítő, mely a játékosok elvárásai alapján készült és fejlesztik folyamatosan.

Egy példa a Gtuner funkciói közül jól megmutatja a CronusMAX PLUS sokszínűségét. A CronusMAX PLUS lehetővé teszi számodra, hogy a kedvenc kontrollered használd PlayStation 4**, Xbox One*, PlayStation 3, Xbox 360* vagy Windows PC platformokon. Imádod a DualShock 4 irányítódat, de a barátodnál csak Xbox One-on tudtok játszani? Vagy utálod, hogy az FPS játékokat kontrollerrel kell irányítanod? Semmi probléma! Egyszerűen csatlakoztasd a CronusMAX PLUS-t a konzolodhoz, csatlakoztasd hozzá a kontrollered és már mehet is a játék. Nincs többé szitkozódás csak a felejthetetlen játék.

Miért használnál egy kényelmetlen irányítót a konzolodon, ha van arra megoldás, hogy úgy játssz, ahogy mindig is szerettél volna?

 

Tulajdonságok:

- Kompatibilis a Playstation 4, Playstation 4 Pro, XBox One, XBox One Elite, Xbox One S, PlayStation 3, XBox 360* és PC platformokkal.

- Működik az alábbi géptípusok legismertebb controller-eivel: Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, Wii és Wii U.

- Keresztplatformos működés. Pl: Használj PlayStation 4 vagy Wii controller-t az Xbox One, Xbox 360 vagy PS3 konzolon.

- Használj Xbox One, PS4, Xbox 360 és PS3 Controller-t PC-n a STEAM szolgáltatásban (Nem igényel speciális drivert és nincsenek korlátok).

- Nem igényel telepítési vagy átalakítási műveletet, a CronusMAX egy plug-and-play eszköz (csatlakoztasd és használd).

- Lag mentes. Azonnali reakció minden pillanatban.

- Teljes mértékben kompatibilis a Gtuner programmal, Plugin-okkal, játékcsomagokkal és a GPC programozási nyelvvel.

- Átrendezheted a gombok funkcióit bármilyen kiosztásban.

- Játssz a PS4, Xbox One, PS3 vagy az Xbox 360 konzolodon a PC-n használt kedvenc Gaming billentyűzet és egér párossal a MaxAim plugin segítségével.

- A beállítások milliói állnak rendelkezésedre. Bármilyen funkciót bármihez hozzárendelhetsz!

- 9 férőhelyes memória, melyekben tárolhatsz GamePack-okat, gomb átrendezéseket vagy GPC szkriptet.

- Nem veszted el a konzolod vagy az irányítód garanciáját. Nem neveznek csalónak és nem korlátoznak le miatta.

- 100% kimutathatatlan online játék során. Így teljes mértékben biztonságos a használata (Ezt a TitanFall fejlesztői is megerősítették).

 

* Használat előtt hitelesítés szükséges

** Használatához folyamatos hitelesítés szükséges (Firmware v1.50+)

*** Windows PC szükséges

 

A csomag tartalma:

1 x CronusMAX PLUS adapter

1 x Bluetooth 4.0 USB adapter

1 x PS4 USB hangkártya

1 x Mini USB kábel

1 x Headset hosszabbító kábel

1 x Angol nyelvű kézikönyv

Értékelések (3)
Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   T. Peti jó   (Beküldve: 2021 július 31, szombat)

Üdv. Gamer laptophoz (rog) vezeteknelkuli egérrel( glorius modell o (wirelles) +vezetékes billel corsair k65 mini, is használható? Nem minősül csalásnak egy online játékba? Ha nem minősül csalásnak, elég csak maxot megrendelni? Vagy kell még hozzá valami? Köszi a válaszotokat. Udv. :Peti

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Kopó   (Beküldve: 2021 július 22, csütörtök)

Üdv! Érdeklődni szeretnék hogy ez a készülék működik e Xbox Series X konzolon? Köszönöm! Konzoluzlet.hu válasza: A Cronus Max Plus nem kompatibilis a Playstation 5 és az Xbox series konzolokkal

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   user   (Beküldve: 2020 június 03, szerda)

kiváló ajánlom mindenkinek


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.