Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

The Elder Scrolls Online: Elsweyr (PS4)

SKU: 07053
The Elder Scrolls Online: Elsweyr (PS4)
The Elder Scrolls Online: Elsweyr (PS4)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
9.040 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
12 hónap
Termékleírás

A The Elder Scrolls Online: Elsweyr a Zenimax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online (ESO) következő fejezete, amiben a játékosok az 1994-es The Elder Scrolls: Arena óta először léphetnek be a macskaszerű khajiit faj otthonába, és járhatják be Elsweyr száraz pusztaságait, valamint skooma termelő legelőit. Ez a teljesen új kaland elhozza továbbá a Sárkányok Évszakát, amivel első alkalommal érkeznek meg az ESO világába a hatalmas, szárnyas bestiák. Ezen a kalandon azonban már nem vagy Dragonborn, így hőstársaid és erős szövetségesek segítségére lesz szükséged a sárkányok leterítéséhez, és Tamriel megvédéséhez a tűzokádó fenyegetéstől.

 

A Sárkányok Évszaka egy egész éves összekapcsolt kaland az ESO epikus és díjnyertes történetéhez, ami átível a játék mind a négy 2019-es frissítésén, így a Wrathstone DLC-n, az Elsweyr fejezeten, a Q3 dungeon csomagon, valamint a Q4 sztori DLC-n. Az összekapcsolt történet oldalán megérkezik továbbá a sötét és rejtélyes Necromancer karakterosztály is, valamint masszív Dragon Attack események, játékélményt fokozó javítások és sok más. Körülbelül 30 órányi új sztori tartalmával a The Elder Scrolls Online: Elsweyr egy teljesen új ESO élményt nyújt a veterán és új játékosoknak egyaránt.

 

Utazd be Elsweyr sivatagos vidékeit
Elsweyr-ben bejárhatsz füves pusztákat, forró sivatagokat, valamint nagyvárosokat, miközben a tartomány a megszálló Birodalmi erőkkel, és fenyegető sárkányokkal bajlódik. Szóba elegyedhetsz színes lakóival, köztük holdcukor farmerekkel, Birodalmi hódítókkal és vándorló nomádokkal. Ebben az új fejezetben lehetőséged lesz alaposan elmerülni a khajiit faj életében, történelmében, kultúrájában, mitológiájában, valamint szülőföldjének történetében. Az Elder Scrolls veteránok talán emlékeznek még Elsweyr tartomány felfedezésére a The Elder Scrolls: Arena keretében, valamint külső határai bejárására a The Elder Scrolls Online Reaper's March és Khenarthi's Roost régióiban.

 

Sárkányok tombolnak Elsweyr-szerte
A sárkányok visszatértek Tamrielbe. Miután Abnur Tham akaratlanul a világra szabadított őket, a nagy Kaalgrontiid és követői átvették az uralmat az égen, és ősi otthonuk felperzselésével fenyegetik a khajiit fajt.

 

Egy teljesen új karakterosztály - Necromancer
A játék 2017-es Morrowind fejezete óta az első új, rejtélyes és sötét Necromancer karakterosztály képes parancsolni a holtaknak, valamint pusztító elemi varázslatokat bevetni ellenfelei legyőzésére. A Fekete Mágiával a kisujjadban támassz fel lelkeket, és segítségükkel iktass ki mindenkit, aki az utadban áll. A Necromancer osztállyal maga a halál a fegyvered.

 

Masszív új világesemények
A sárkányok sosem látott fenyegetést jelentenek Tamrielre, így a The Elder Scrolls Online játékosoknak együtt dolgozva kell teljesíteniük a Dragon Attack világeseményeket. Dragonborn nélkül csak közös erővel védhetitek meg Elsweyr lakóit, és győzhetitek le a tűzokádó bestiákat.

 

Egy új The Elder Scrolls Online fejezet mindenkinek
A The Elder Scrolls Online: Elsweyr felépítésben a 2017-ben bemutatott Morrowind fejezet mintáját követi. Hatalmas mennyiségű új tartalmat és új funkciókat kínál, amik a meglévő és új ESO játékosok számára egyaránt elérhetők és élvezhetők.


• Új játékosok: Az új játékosok rögtön fejest ugorhatnak a The Elder Scrolls Online: Elsweyr fejezetbe, megalkothatják karakterüket, valamint megismerkedhetnek az alapokkal egy gyakorló területen a korábbi ESO tartalmak végigjátszása nélkül. Mivel a The Elder Scrolls Online: Elsweyr tartalmazza az alapjátékot, valamint a Morrowind és Summerset fejezeteket is, az újoncok az új fejezet mellett további több száz órányi tartalomnak nézhetnek elébe Tamriel-szerte.


• Meglévő játékosok: Az ESO veteránok átvihetik már meglévő hősüket, vagy akár egy teljesen újat is készíthetnek a Necromancer karakterosztályt kipróbálva. Szintjüktől függetlenül karakterük garantáltan talál majd megfelelő tartalmat, rögtön ahogy belép Elsweyrbe.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.