Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Dragon Quest Builders 2 (PS4)

SKU: 07172
Dragon Quest Builders 2 (PS4)
Dragon Quest Builders 2 (PS4)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
9.040 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
Termékleírás

A DRAGON QUEST BUILDERS 2 egy blokképítős szerepjáték egy bájos egyjátékos kampánnyal, valamint legfeljebb négy fős, robosztus internetes többjátékos építési módokkal. Hozd létre saját egyedi karakteredet, alkoss csapatot félelmet nem ismerő Malroth barátoddal, sajátítsd el a szükséges képességeket, hogy teljes értékű építővé válhass, és küzdj meg a pusztítást imádó hitvány szekta, a Children of Hargon tagjaival! Ezután csatlakozz az internetre építőddel, és barátaiddal közösen hozzatok létre valami igazán lenyűgözőt! Ne hagyd, hogy a 2-es szám a címben megtévesszen, a DRAGON QUEST BUILDERS 2 ugyanis egy teljesen különálló élmény új karakterekkel, egy hatalmas világgal, végtelen építési kombinációkkal, valamint egy olyan történettel, ami garantáltan kielégíti a veteránok és újoncok igényeit egyaránt.

 

Az ördögi Children of Hargon eltökélt célja, hogy kiírtsa az összes alkotót, valamint betiltsa az építést, főzést és minden más alkotói folyamatot. Pusztító hitük kiterjesztéséhez a gonosz szekta elfogja a világ építőit, azonban mikor már úgy tűnik, hogy minden remény elveszett, egy fiatal építő tanítvány szerepében sikeresen megszöksz az ördögi erők karmaiból.

 

Miután magadhoz térsz a sivatagos Isle of Awakening partjain, találkozol a bátor és rejtélyes fiatal Malroth-tal, akinek azonban nincs semmi emléke a múltjáról. Félelmet nem ismerő új barátoddal az oldaladon egy nagy kalandra indulsz, hogy elsajátítsd a szükséges képességeket ahhoz, hogy teljes értékű építővé válj, de az általad épített utat veszély kövezi. Csak te győzheted le a Children of Hargon szektát, fedheted fel Malroth múltjának titkait, és fejtheted meg a rejtélyes vidék talányait.

 

• Nagyobb, jobb, beépíthetőbb! - Építs még nagyobb épületeket egy még hatalmasabb világban minden eddiginél több, változatos eszközökkel.
• Alkoss együtt barátaiddal - A nagyobb projektek több embert kívánnak. Alkoss csapatot legfeljebb 4 játékossal az interneten, és építsetek meg bármit, amit csak elképzeltek.
• Fedezz fel, gyűjtögess és készíts új műveket - Minden sziget sajátos alapanyagokat kínál új alkotásaid termesztéséhez, elkészítéséhez és megfőzéséhez. Utazásod során ahogy építő képességeid fejlődnek, úgy tanulsz újabb recepteket és alaprajzokat.
• Küzdj meg félelmetes ellenfelekkel Malroth oldalán - Az utazásaid során kísérő rejtélyes Malroth egy agresszív amnéziás, aki imád harcolni. Pusztító csapásaival és képességeivel nélkülözhetetlen a harctéren.
• Fuss, ússz és lebegj egy hatalmas világban - Járd be az óriási nyílt területeket és fedezd fel a bájos falvakat, veszedelmes bányákat és káprázatos kastélyokat. Merülj a víz alá és keress elrejtett kincseket, mássz meg égbe nyúló hegyeket és kapd el a naplementét, majd lebegj haza a magasból, hogy rápihenj következő kalandodra.
• Ültess, locsolj és termessz! - Dolgozz együtt a falusiakkal, szántsd be a földet, ültess magokat és termessz számos különböző növényt. Ügyelj rá, hogy a növények igényeit szem előtt tartva ültesd el őket. Szüretelj le mindent az egyszerű káposztától az édes cukornádakig!

 

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.