Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS5)

SKU: 30095
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS5)
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS5)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
19.890 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
Termékleírás

A LEGO® Star WarsTM: The Skywalkers Saga-val tiéd az egész galaxis! Ebben a vadonatúj alkotásban a játékosok átélhetik a Skywalker saga mind a kilenc filmjének, köztük a Star Wars: Skywalker kora legemlékezetesebb pillanatait és nonstop akcióját jellegzetes LEGO humorral fűszerezve. A LEGO® Star WarsTM: The Skywalkers Saga keretében a játékosok elmerülhetnek el a saga hatalmas világában, és szabadon irányíthatnak több száz karaktert, űrhajót és járművet, valamint alkothatják meg saját kalandjukat a galaxisban.

 

Éld át a filmeket bármilyen sorrendben - A játékosok a nekik tetsző sorrendben merülhetnek el a Skywalker saga kilenc filmjének történetében, és választhatják meg hova utaznak és hogyan játszanak.

 

Fergeteges LEGO humor - A játék szórakoztató új módon mutatja be a teljes saga összes felejthetetlen pillanatát, tele fergeteges LEGO humorral.

 

Irányíts ikonikus hősöket és gonoszokat - Több száz játszható karakter vár a különböző galaxisokból és korszakokból. A játékosok Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 és egy sor egyéb hős, a sötét oldalról pedig Darth Vader, Palpatine, Kylo Ren és sok más karakter felett vehetik át az irányítást.

 

Fedezz fel legendás helyszíneket - A játékosok bejárhatják kedvenc Star Wars filmjeik helyszíneit, mint például a Geonosis sivatagja, a Dagobah mocsarai és a Starkiller bázis hófedte pusztái. Az űrt átutazva bármikor ellátogathatnak bármelyik bolygóra, az óriási központi felület pedig a filmek emlékezetes helyszíneit idézve kínál mókás küldetéseket és még több felfedeznivalót.

 

Végtelen élmények - A játékosok ez Erő sötét és világos oldalán is játszhatnak, a harc mesterévé válhatnak, valamint űrhajókat és más járműveket irányíthatnak a galaxis bebarangolása közben.

 

Családbarát szórakozás - A játék egy ötletes és vicces LEGO élmény minden korosztályú gyermeknek. Remek belépő pont a Star Wars-univerzumba a fiatalabbak számára, de elég mély ahhoz, hogy bárki más is élvezhesse.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.