Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Hitman 3 (PS5)

SKU: 30150
Hitman 3 (PS5)
Hitman 3 (PS5)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
13.790 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
Termékleírás

A HITMAN 3 a World of Assassination trilógia drámai konklúziója, ami egy világkörüli kalandra invitálja a játékosokat hatalmas, sandbox helyszínekkel. A 47-es ügynök újra visszatér kegyetlen profizmusával egész karrierjének legfontosabb megbízására. A halál vár.

 

Élvezd a páratlan szabadságot, és teljesítsd megbízásaidat egy olyan világban, ami minden tettedre reagál. A HITMAN 3 magával ragadó világát az IO Interactive díjnyertes Glacier technológiája kelti életre, ami páratlan újrajátszhatóságot és szabadságot biztosít a játékosoknak.

 

Játszd a HITMAN 3-mat belső nézetből és merülj el még jobban a World of Assassination világában a virtuális valóságban*. A PlayStation VR támogatással szemtől szemben állhatsz célpontjaiddal, beleolvadhatsz a tömegbe, kihallgathatod a közeli beszélgetéseket, és bevetheted a kezedbe akadó tárgyakat. A World of Assassination trilógia 20+ helyszíne rendelkezik VR támogatással a HITMAN 3-ban.

 

Campaign Mód
A Campaign mód egy világkörüli kalandra visz hatalmas, sandbox helyszínekkel, és bemutatja a World of Assassination trilógia drámai konklúzióját.

 

Elusive Targets
Az Elusive Target küldetések a végső Hitman kihívások, amik úgy lettek megtervezve, hogy izgalmas, pulzuspumpáló élményt nyújtsanak. Egy egyedi célpontot kell felkutatnod kevéske HUD vagy Instinct segítséggel, majd rögtönzött terveddel kiiktatni.

 

Escalations
Feszegesd képességeid határát, ahogy a megbízás minden pályáján újabb új elemeket állít eléd. Álcakorlátozások, biztonsági kamerák és más komplikációk fogják nehezíteni a munkádat.

 

Contracts Mód
Válaszd ki saját célpontjaid és kiiktatásuk módját, majd valósítsd meg tervedet. Miután sikeresen teljesítetted megbízásod, hívd ki barátaidat is, és versengjetek az eredménytábla legjobb pontszámáért.

 

Sniper Assassin
Dedikált távolsági megbízásaival a Snipe rAssassin azzal célpontok és őrök riasztás nélküli kiiktatásával bíz meg, miközben kihívások teljesítésével növelheted pontszámod szorzóját. A HITMAN 3-ban Sniper Assassin bármilyen létező pályán játszható kizárólag egyszemélyes élményként.

 

*PlayStation-platformot és PS VR eszközt igényel

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.