Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Deathloop (PS5)

SKU: 30187
Deathloop (PS5)
Deathloop (PS5)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
20.945 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
Termékleírás

A DEATHLOOP egy innovatív belsőnézetes lövöldözős játék a kritikusok által elismert Dishonored-sorozat alkotóitól, a díjnyertes Arkane Lyon stúdiótól. A stúdió új IP-je tovább folytatja az Arkane jellegzetes játékmenet tervezését, próbára téve a játékosokat, hogy saját módjukon játszanak. Colt szerepében a játékosok egy időhurokban rekednek Blackreef rejtélyes szigetén és arra ítéltetnek, hogy a végtelenségig ismételjék ugyanazt a napot. Az egyetlen lehetőségük a menekülésre az időhurok megtörése információk felfedésével és nyolc kulcsfontosságú célpont kiiktatásával, mielőtt a nap véget érne. Az árnyak között azonban egy rivális bérgyilkos, Julianna bújik meg saját hasonlóan pusztító képességeivel és fegyvereivel felszerelve, hogy megvédje az időhurkot Colt kiiktatásával és a kör újraindításával. A játékosok akár Julianna szerepét is magukra ölthetik, egy halálos macska-egér játékká változtatva a DEATHLOOP-ot.

 

Jellegzetes Arkane játékmenet
Az Arkane neves magával ragadó játékmenete lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kiválasszák preferált játékstílusukat, hangtalanul lopakodva a pályákon, vagy füstölgő puskacsővel rontva az ellenfelekre. Pusztító túlvilági képességekkel és fegyverek széles kínálatával felszerelve, a játékosoknak ezen halálos eszközöket kombinálva kivitelezhetnek pusztító és egyben látványos kivégzéseket. Képességeiket és fegyvereiket kiválasztva a játékosok a túlélésért fognak küzdeni ebben a halálos macska-egér játékban.


Az Arkane egyszemélyes játékmenete halálos többjátékos elemekkel vegyítve
A DEATHLOOP az Arkane többszemélyes bérgyilkos élmény megközelítése, ami remekül olvasztja össze az egyszemélyes játékmenetet a többszemélyes drámával. A játékosok Colt szerepében élhetik át a fő sztorit célpontokat levadászva Blackreef szigetén keresztül, hogy kitörjenek a hurokból és elnyerjék szabadságukat. Emellett akár a rivális bérgyilkos, Julianna felett is átvehetik az irányítást, egy másik játékos kampányába belopakodva, hogy megöljék Coltot és fogva tartsák az időhurokban. A többszemélyes élmény teljesen opcionális, a játékosok belátásuk szerint választhatnak, hogy MI irányítsa kampányukban Julianna karakterét.

 

Időhurok = Tudás, Tudás = Hatalom
A DEATHLOOP minden újabb hurka egy lehetőség, hogy tanulj a múltból és alkalmazkodj. Nyomok felkutatása és utalások felfedése a kulcs a célpontok kiiktatásában a nap újraindulása előtt. Fedezz fel kapcsolatokat, beosztásokat és tegyél meg mindent, amit kell, hogy megszerezd a szükséges tudást. A játékosok megtarthatják a korábbi hurkokból szerzett tudásukat és más útvonalakat próbálhatnak ki, választhatnak a lopakodás és közvetlen támadás közül, és dolgozhatnak ki más stratégiákat célpontjuk eléréséhez. Ha elsőre nem jársz sikerrel: halj meg újra és újra.


Blackreef szigete - Paradicsom vagy Börtön
Az Arkane lenyűgözően kiemelkedő és szerteágazó, művészi világairól ismert. A DEATHLOOP egy káprázatos, retro-futurisztikus, '60-as évek inspirálta környezetben játszódik, ami olyan, mintha maga is egy karakter volna. Blackreef ugyan egy stílusos csodabirodalom, de Colt számára a börtöne, egy olyan dekadencia uralta világ, ahol a halálnak nincs jelentősége, az őt fogvatartók pedig örökké buliznak.


PlayStation 5 exkluzivitás
A DEATHLOOP egy új IP egy új generációra, ami konzolexkluzívként PlayStation 5-re és PC-re fog megjelenni. A játék a konzol erejét kihasználva sosem látott módon kelti életre az Arkane egyedi művészi látomását, és kihasználja az olyan csúcsmodern funkciókat, mint a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok, hogy minden összecsapás egyedinek és jelentősnek érződjön.

 

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.