Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Hálózati adapter PS Vita konzolhoz

SKU: 01912
Hálózati adapter PS Vita konzolhoz
Hálózati adapter PS Vita konzolhoz Hálózati adapter PS Vita konzolhoz
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Még több mint 5 db maradt
4.200 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Új PS Vita hálózati adapter USB töltőkábellel és hálózati tápkábellel. A PS Vita rendszer töltéséhez a mellékelt USB-kábelt, PS Vita hálózati adaptert és AC-tápkábelt használva csatlakoztasd az eszközt a fali csatlakozóaljzatba.
A rendszer töltése közben az akkumulátortöltöttség állapotát a Töltés ikon jeleníti meg. Ezen kívül a rendszer töltése közben, ha a rendszer készenléti módban vagy teljesen kikapcsolt állapotban van, a PS gomb narancssárga színben világít. Ha a töltés befejeződött, a PS gomb világítása kialszik.

- Kicsi és könnyű kivitel. Tökéletes választás utazási célból is

- Precíz, magas minőségű alkatrészekből összeállított töltő, mely szuper gyors töltést tesz lehetővé

PS Vita hálózati adapter

Egy könnyen hozzáférhető fali csatlakozóaljzatot használj, hogy a PS Vita hálózati adapter könnyedén kihúzható legyen, ha arra szükség van.
Olyan környezetben végezd a rendszer töltését, melyben a hőmérséklet 10 °C és 30 °C között van. Ettől eltérő környezetben a töltés kevésbé hatékony és az akkumulátor élettartama csökkenhet.
Ha a PS gomb töltés közben narancssárga színben villog, akkor az akkumulátor töltöttsége túl alacsony a PS Vita rendszer bekapcsolásához. Várj addig, amíg a PS gomb abbahagyja a villogást és narancssárga színnel, folyamatosan világít, és csak ezután kapcsold csak be a rendszert.
A rendszer egy USB eszközhöz, például számítógéphez csatlakoztatva is tölthető a PS Vita hálózati adapter USB-kábelének használatával. Ha a rendszert USB segítségével töltöd, akkor előtte kapcsold ki azt. A rendszer nem tölthető készenléti módban. A rendszer teljes kikapcsolásához nyomd meg és tartsa lenyomva két másodpercig a tápellátás gombot, majd koppints a képernyőn megjelenő [Power Off] [Kikapcsolás] lehetőségre.

Becsült töltési idő
Az alábbi táblázat a PS Vita rendszer becsült töltési idejét mutatja, ha az akkumulátor teljesen lemerült.

Töltés a PS Vita hálózati adapter / AC-adapter használatával körülbelül 2 óra 40 perc.
Ha a PS Vita rendszert annak használatakor vagy készenléti módban töltöd, akkor a töltési idő hosszabb lehet.

Becsült működési idő folyamatos használat esetén
A táblázatban megjelenített intervallumok alapértékre állított fényerősség-beállítás, kikapcsolt Bluetooth szolgáltatás és fejhallgató használata esetén érvényesek.

Játékok használata (Ha a hálózati funkciók ki vannak kapcsolva.) közben körülbelül 3–5 óra, videók lejátszása körülbelül 5 óra.
Zene lejátszása körülbelül 9 óra. Ha a rendszer zene lejátszásakor készenléti módba lép, a lejátszás gond nélkül folytatódik.
Az akkumulátor által biztosított működési idő a képernyő fényerejének beállításától, a hálózati funkciók (mobil hálózat, Wi-Fi, Bluetooth) használatának módjától és a lejátszott tartalom típusától függ.

Mérete: 6.7 x 4.5 x 2.2cm (Adapter)

Súlya: 35g (Adapter)

Kábelhossz: 100cm (USB kábel)

Kábelhossz: 70cm (Hálózati kábel)

Bemenet: 100V-240V ~ 0.2A/60HZ

Kimenet: 5V=1500mA

 

A csomag tartalma:

1 x Hálózati adapter PS Vita konzolhoz

1 x USB adat és töltőkábel

1 x Hálózati tápkábel (EU csatlakozóval)

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.