Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Xbox One 500GB

SKU: 01502
Xbox One 500GB
Xbox One 500GB Xbox One 500GB Xbox One 500GB Xbox One 500GB Xbox One 500GB
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
139.150 Ft
27% ÁFA-val
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Könnyű
Magyarország
Kína
12 hónap
rendelést követő 5. munkanap
Termékleírás

Itt a játékok a realizmus határait feszegetik. A tévék engedelmeskednek parancsaidnak. A zenehallgatás játék közben csupán egy mozdulat kérdése. Egy pillanat alatt válthatsz tévéről filmekre, zenére vagy egy játékra. Az élmény testre szabott, egy helyen vár minden szórakoztatási forma. Üdvözöl a mindentudó Xbox One.

Az Xbox One rendszert a legfejlettebb játékkonzolnak terveztük, és egyben a legjobb szórakoztatási eszköznek. Ehhez egy ezidáig példátlan döntést hoztunk. Létrehoztuk a legmodernebb játékra használható operációs rendszert, és összevontuk egy erős Windows operációs rendszerrel, így mindkettőből a legjobbat kínáljuk, megalkuvás nélkül. Nem kell többé váltogatni a TV bemeneti csatornái között, hogy tévézzünk, vagy játsszunk. Mostantól több alkalmazás is futtatható a játék mellett anélkül, hogy meglátszana a készülék teljesítményén.

Az Xbox One megismer. Megtanulja, mit szeretsz és mit nem. Mindezt pedig a személyedre szabott képernyőre gyűjt össze. Mivel minden Xbox One része a Kinect érzékelő is, azonnal reagál a hangodra és a mozdulataidra. Ints búcsút a konfekciónak, beköszönt a személyre szabott szórakozás kora.

Az Xbox One az erő és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja. Az Xbox One forradalmi architektúrájának köszönhetően a processzor, a videokártya és az ESRAM kombinációjával olyan érzés, mintha egy szuperszámítógép lenne a nappalidban. A nyers erő mit sem ér sebesség nélkül. Az Xbox One hatékonyabban használja ki a teljesítményét, villámgyors, sosem látott élményt kínálva.

Az Xbox One játékosok műve, játékosok számára. Az erő és teljesítmény tökéletes egyensúlyát megvalósítva az Xbox One teljesen új szintre emeli a játékok világát. Döbbenetes realizmus. Fejlett, játékstílusodhoz alkalmazkodó MI. A többszemélyes játék új generációja, mely ravaszabb és gyorsabb. Az Xbox One egyszerűen a legjobb játékkonzol, amit valaha készítettünk.

Bemutatjuk az Xbox One forradalmian új Smart Match többszemélyes párosítási rendszerét. A játékok új generációja számára teljesen áttervezett Smart Match fejlett algoritmusok segítségével képesség, nyelv, és most már hírnév alapján is párosítja a játékosokat. Ez annyit jelent, hogy azokkal fogsz játszani, akik a legjobban hasonlítanak hozzád. És a legjobb, hogy többé nem kell előszobákban várnod, míg létre nem jön a párosítás. Nyugodtan játssz egy játékkal, nézz tévét vagy hallgass zenét, amíg mi megkeressük a tökéletes játszótársat. Aztán azonnal belevetheted magad a küzdelembe. A felhő alapú architektúrának köszönhetően kedvenc meccseid folyamatosan futnak a színfalak mögött, így gyorsan megtalálhatod azokat a résztvevőket, akikkel a legjobban szeretsz játszani.

Az Xbox One közelebb hozza legkedvesebb szórakoztató tartalmaid és a számodra fontos ismerősöket. Cseveghetsz barátaiddal Skype-on, miközben focimeccset nézel a tévén, vagy azonnal megmutathatod legjobb játékbeli pillanataidat a Game DVR (Játékvideó rögzítés) segítségével. Mivel az Xbox One működése felhőalapú, nem kell várnod a frissítésekre. Így végre kényelmesen birtokba veheted a nappalit.

A legsikeresebb játékoktól a legnépszerűbb tévésorozatokig és a web legjaváig, az Xbox One mindent elhoz neked. De ez csak a kezdet. A felhő alapú működésnek köszönhetően az Xbox One mindig egyre jobb lesz, folyamatosan megjelenő újabb és újabb játékokkal, tévéműsorokkal, filmekkel, zenékkel és alkalmazássokkal.

 

Specifikációk:
- 8 magos AMD processzor
- 8 GB DDR3 RAM
- 500 GB HDD
- Blu-ray/DVD meghajtó
- 4k támogatás filmek esetében
- 2 db HDMI port
- USB 3.0 csatlakozás
- Bluetooth 2.1 csatlakozás
- 1080p felbontású Kinect One kamera

A csomag tartalma:
- Xbox One rendszer x 1
- Vezeték nélküli kontroller x 1
- Kinect One kamera x 1
- AC tápkábel x 1
- AV kábel x 1
- Mono headset x 1

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.