Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Prince of Persia: The Sands Of Time Remake (Xbox ONE)

SKU: 30231
Prince of Persia: The Sands Of Time Remake (Xbox ONE)
Prince of Persia: The Sands Of Time Remake (Xbox ONE)
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
13.140 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Magyarország
EU
Termékleírás

A 2003-as eredeti megjelenésekor a Prince of Persia: The Sands of Time újradefiniálta az akció-kalandjátékok műfaját köszönhetően innovatív játékmenetének, lebilincselő történetének és karizmatikus karaktereinek. A játékosok és a szakma által is elismert játék 92-es Metacritic pontszámmal rendelkezik. A Prince of Persia: The Sands of Time Remake a Ubisoft történetének első teljeskörű remake-je.

 

Az ősi Perzsia napégette homokdűnéi között egy ősi nyelven íródott legenda kel életre, amely egy olyan korszakról regél, amit a vér szült, és az megtévesztés irányít. Egy mágikus tör sötét erejétől megbabonázott fiatal Herceget ráveszik, hogy elszabadítsa a halálos gonoszságot gyönyörű királyságában. Indulj útra a Hercegként, és győzd le az áruló Viziert, és töltsd újra a királyság homokóráját. Légy a Sands of Time mestere, és használd a tőröd ahhoz, hogy magát az időt manipuláld. Harcolj elátkozott ellenfelekkel és oldj meg feladványokat.

 

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake az alapoktól lett újraépítve az Anvil motor jóvoltából, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Éld újra az egész műfajt meghatározó klasszikust a teljesen új textúrák, az új fénykezelés és az új átvezető videók révén, és aknázd ki a modernizált harcrendszerben rejlő lehetőségeket.

 

EGY ÚJJÁSZÜLETETT KLASSZIKUS
Éld újra a Herceg eredeti, a megváltás fűtötte kalandját. Utazz vissza az időben a Herceg eredeti szinkronszínészével, Yuri Lowenthallal.

 

ÚJRAGONDOLVA A MODERN KORNAK
Harcolj az új ellenfélmodellekkel és élvezd a teljesen új átvezető videókat feljavított szinkronnal, hangokkal, animációkkal és zenével.

 

HASZNÁLD AZ IDŐ EREJÉT
Sajátítsd el a Sands of Time erejét, és használd a tőröd a idő visszatekeréséhez, felgyorsításához, megállításához és lelassításához, miközben megoldod a feladványokat.

 

LENYŰGÖZŐ GRAFIKUS FEJLESZTÉSEK
Merülj el az ősi Perzsiában a realisztikusabb grafika, a beégetett renderelés és a különleges effektusoknak hála, miközben megküzdesz elátkozott ellenfeleiddel.

 

MODERNIZÁLT IRÁNYÍTÁS
A kamera-, a karakter és a harc irányítása az alapoktól lett újragondolva, és a modern kor elvárásaihoz igazítva. Válassz az eredeti vagy a modernizált irányítás között.

 

BŐVÍTSD ÉLMÉNYED BÓNUSZOKKAL
Nyisd meg a Prince of Persia-t, az 1989-es ('92 MAC) verziót kalandod során. Indítsd el bármikor a főmenüből - és további meglepetések is várhatók!

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.