Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz

SKU: 28346
KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz
KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz KX USB billentyűzet és egér adapter Nintendo Switch, Xbox One, PS4, PS3 konzolhoz
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
7.900 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

A KX USB billentyűzet és egér adapter egy olcsó, mégis innovatív eszköz. Lehetővé teszi a számodra, hogy az FPS játékokat USB-s egér és billentyűzet használatával játszd. Az egér érzékenységét egyszerű módon testreszabhatod, még sincs szükség komolyabb programozhgatásra vagy PC használatára. Plug and Play eszköz. Tesztelve lett a legtöbb FPS, TPS, RPG és RTS játékkal, úgy mint Fortnite, Apex, Titanfall, Halo, GoW, PUBG, Battle field, Call of Duty stb.

- A KX USB billentyűzet és egér adapter lehetővé teszi, hogy az USB-s egeredet és billentyűzetedet konzolokhoz csatlakoztasd.
- Lehetőséget biztosít teszi a számodra, hogy testreszabd a célzási, lövési és kameramozgási lehetőségeket FPS játékokban. A konzol menüjében az egér nem funkcionál!
- Kompatibilis az alábbi konzolokkal: PS4 / PS4 Pro / PS4 Slim / Xbox One / Xbox One S / Xbox One X / Xbox 360 / PS3 / PS3 Slim / Switch (Switch Lite konzollal nem)
- Kompatibilis a legtöbb játékkal egyjátékos és többjátékos módban is.
- A használata 3 egyszerű lépésből áll.
- Strapabíró ABS alapanyagból készült, kis méretű és jó minőségű. 40cm hosszú USB kábellel.

Megjegyzés:
1. Csak vezetékes egeret és billentyűtetet támogat. Vezeték nélküli eszközöket NEM támogatja! USB HUB-ot nem támogat!
2. Minden olyan egeret és billenytűzetet támogat, amik HID protokolt használnak. Az USB-s egerek és billentyűzetek 90%-a HID protokolt használ. Logitech és a Razer márkákkal nem kompatibilis!
3. Headset- és hangátvitel funkciót nem támogat!


A csomag tartalma:
1 x KX USB billentyűzet és egér adapter
1 x OTG Type-C Adapter
1 x Angol nyelvű használati kézikönyv

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.