Vendégkönyv | Akciós termékek | Ingyenes szállítás | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

LEGO Marvel Super Heroes (Xbox 360)

SKU: 28453
LEGO Marvel Super Heroes (Xbox 360)
Új állapotú | Nincs raktáron
6.455 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Magyarország
EU
Megvásárolható termék
Termékleírás

A LEGO Marvel Super Heroes kiegészíti a LEGO Marvel Super Heroes játéksorozatot, melyben a Marvel ismert univerzuma minifigurákkal, járművekkel és akcióval kel életre a LEGO játssz-és-építs kalandjában. Jelenleg 8 építőjáték-szett kötődik az X-Men, Vasember és Pókember filmekhez és a sorozatba idén tavasszal még több új, a Vasember 3-hoz készült szett is érkezik majd.

 

A LEGO Marvel Super Heroes egy olyan eredeti történetet dolgoz fel, melyben Nick Fury magához hívja a Vasembert, Hulkot, Thort, Pókembert, Rozsomákot és más Marvel Univerzum hősöket, hogy a Földet megmentsék Loki bosszújától és Galactus, a Világok Felfalójának éhségétől. A LEGO és Marvel rajongók egyaránt élvezni fogják a klasszikus LEGO videojáték kalandot és humort, miközben kedvenc Marvel karakterjükkel játszanak.

 

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a számtalan klasszikus Marvel karaktert LEGO minifigurák formájában kelthetjük életre, hogy igazi család-barát játékélményt és szórakozást biztosítsunk a LEGO Marvel Super Heroes játékkal," mondta Tom Stone, a TT Games Publishing Ügyvezető Igazgatója. "A játékosok hősies végső küldetése a világ megmentése, miközben LEGO New York hires látványosságait fedezik fel és a kaland a Földön túl repíti őket a Marvel Univerzum ikonikus helyszíneire."

 

"A LEGO és Marvel rajongók éveket vártak erre a játékra és ezt az igényt mi a konzoljátékban valaha szerepelt legnagyobb létszámú Marvel Univerzum karakterrel szolgáljuk ki" nyilatkozta TQ Jefferson, a Marvel Entertainment játékfejlesztési részlegének Alelnöke. "Ha Pókember, Bosszúállók, Fantaszikus négyes, X-Men, Guardians of the Galaxy vagy a számtalan egyéb Marvel karakter rajongója vagy, akkor ez a te játékod."

 

A LEGO Marvel Super Heroes videojátékban a játékosok több mint 100 Marvel Univerzum karaktert nyithatnak meg, köztük olyan rajongói kedvencekkel, mint Pókember, Vasember, Rozsomák, Amerika kapitány, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki és Galactus! A játékban tonnányi szuper-laza karakterképesség, harcszerű akciórészek, epikus csatajelenetek, fejtörő feladványok és eredeti történet kapott helyet, melyet a rendkívül jellemző LEGO humor tesz ellenállhatatlanná.

 

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 250 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.