Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter

SKU: 29814
Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter
Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter Cronus Zen - Egér, billentyűzet, kormány és kontroller adapter
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Már csak 2 db maradt
65.500 Ft
27% ÁFA-val
    db 
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Normál
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Cronus Zen Supported Controllers

Cronus Zen Supported Consoles

A Cronus Zen egy olyan áttörő készülék, ami a díjnyertes, széles körben elismert CronusMAX kontroller adapter utódja. A Cronus Zen sem marad el elődjétől. Az elérhető legjobb élményt nyújtja a játékosok számára a különböző platformok között. A billentyűzetet és az egeret páratlan pontossággal kezeli, amihez hozzájön még a felülmúlhatatlan szkriptelési képessége is. A kombókat és a makrókat az új Zen Studio szoftverrel lehet összeállítani.

A Cronus Zen lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználd a kontrollered, sokkal több lehetőséget tárva eléd, mint eddig bármi. A készülék teljes egészében újra lett tervezve. A segítségével kedvenc kontrollered használhatóvá válik a PS5, PS4, Xbox Series, XBOX ONE, NINTENDO SWITCH, PS3, XBOX 360 és WINDOWS PC platformokon is. Ráadásul valódi hadigépezetté formálja a kontrollered anélkül, hogy bármelyik készülékedet módosítani kellene, ami így semmilyen formában nem szegi meg azok garanciális feltételeit. A Cronus közössége által számos módosítás készült a legújabb játékokhoz, amik ingyenesen elérhetőek. Ilyenek például a Rapidfire, Anti-Recoil, Aim Assist, Aim Abuse, Quickscope, Strafe Shot, Drop Shot, Fast Reload, Auto Sprint, Sniper Breath, Steady Aim, és a lista csak folytatódik. Mindezt úgy, hogy nem kell vagyonokat költened egy drága, módosított kontrollerre!

 

A CRONUS ZEN LEGKIEMELTEBB TULAJDONSÁGAI

TÖBBPLATFORMOS KONTROLLER TÁMOGATÁS
A Cronus Zen lehetővé teszi, hogy a kedvenc licenszelt kontrollereidet minden főbb platformon egyformán használhasd. Ezek közé tartozik a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 3 és Xbox 360 minden változata. Ezen kívül nem csak a Windows PC támogatott, de még Android és Raspberry Pi készülékekkel is össze lehet csatlakoztatni. A Zen felruházza a játékost azzal a képességgel, hogy bármilyen kontrollert bármilyen platformon használhasson, ezáltal teljes szabadságot nyújtva a játékstílusának. A játékos karakterek mozgatásához szükséges analóg kar kombinálható a gamer egerek magas szintű precizitásával, és billentyűzet használatára is lehetőség van a kontroller mellett. Minden egyes gombhoz külön beállíthatóak szkriptek vagy módosítások, amire épp szükséged van.

Cronus Zen Crossover

EGÉR ÉS BILLENTYŰZET
Szerezd meg az előnyt az FPS játékokban azzal, hogy az egered mozgását késleltetés nélkül átalakítja a készülék kontrolleres jellé. A Cronus Zen nyújtja a legnagyobb sebességet és célzási pontosságot a konzolra készült lövöldözős játékokban, mivel precíz egér és billentyűzet optimalizációkkal rendelkezik olyan nagy FPS játékokhoz, mint a Fortnite, Apex Legends, Call of Duty, Battlefield, és ez a lista még sokáig folytatódhatna! A Cronus Zent a platformok kontrollerként ismerik fel, így nem fogsz más besorolású játékosokkal összekerülni. Játssz és versenyezz közvetlenül olyanokkal, akik kontrollert használnak.

Cronis Zen Support Mouse and Keyboard

MÓDOSÍTÁSOK, SZKRIPTEK ÉS MAKRÓK
A GPC szkriptnyelv használatával kiaknázhatod a kontrolleredben rejlő lehetőségeket. Kezdő és haladó játékosok egyaránt használhatnak milliónyi módosítás kombinációt anélkül, hogy módosítani kellene bármelyik készüléket. Mivel eredetileg a díjnyertes CronusMAX PLUS-hoz készült, a GPC könyvtár jelenleg több ezer ingyenesen elérhető, használatra kész szkriptet tartalmaz a legújabb játékok esetében is. És az elérhető szkriptek száma napról napra növekszik a több mint 140,000 fős Cronus közösségnek hála. Minden CronusMAX szkript kompatibilis a Zennel (bár néhány esetben frissítésre van szükség - ilyenkor csak fel kell venni a kapcsolatot a készítővel, vagy a fejlesztőcsapat egyik tagjával, ha szeretnéd, hogy a szkript frissítve legyen, kompatibilissé téve az új ZEN szkriptelési motorral).

Cronus Zen V2 Mods

GAMEPACKOK
A Cronus közösség legkiválóbb játékosai (akik több száz órát játszanak a legújabb játékokkal) előre beállított GamePackokat is készítenek. A tapasztalataik alapján választják ki a legmegfelelőbb módosításokat, és ezeket kifejezetten az adott játék számára állítják össze.

Cronus Zen Game Packs

KORMÁNY TÁMOGATÁS
A Cronus Zennel a régi kormányodba is életet lehelhetsz. Jelenleg a Logitech Driving Force GT, Logitech G25 és a Logitech G27, és számos Fanatec kormány támogatott. Ezek tökéletesen működnek PS4 konzolokkal, beleértve a force feedbacket, a pedálokat, és a váltó támogatást.

Cronus Zen Spuuort Wheels

ZEN STUDIO SZOFTVER
A Windowsra készült Zen Studio szoftver a Cronus Zen lelke. Könnyen hozzáférhetővé teszi a legfejlettebb módosításokat, szkripteket és makrókat. Ezeket letöltheted közvetlenül a GPC könyvtárból, de használhatsz előre beállított GamePackokat is, amiket a Cronus közösség legkiválóbb játékosai állítottak össze. A Zen Studio rengeteg kiegészítő képességgel bír. Ilyen az M&K beállítás (az egér és billentyűzet testreszabása), a MAX Combo (ami lehetővé teszi, hogy a kontrollerrel végzett műveleteket közvetlenül GPC szkriptté alakítsd), valamint a MAX Mapper (amivel könnyedén átállíthatod a gombok, analóg karok és a szenzorok kiosztását, de szabályozhatod a gombok érzékenységét is, az analóg karok esetében pedig még haladóbb érzékenységi beállítások végezhetőek el).

Cronus Zen Studio

BEÉPÍTETT BLUETOOTH
A kompatibilis Bluetooth kontrollereket pillanatok alatt összepárosíthatod a Cronus Zennel anélkül, hogy be kellene szerezned egy drága USB Bluetooth adaptert. A Cronus Zen támogatja az Xbox One és az Xbox 360 vezeték nélküli adaptereket is (Bluetooth esetén az Xbox One vezeték nélküli adapter ajánlott, ami külön szerezhető be).

Cronus Zen Integrated Bluetooth

FEJHALLGATÓ HANGÁTVITEL TÁMOGATÁS
A Cronus Zennel összekötheted a fejhallgatódat és a kontrolleredet. Ez magában foglalja a játék hangját és a beszélgetéseket is. Arra az esetre, ha a kontrollered nem támogatná a hangátvitelt (például a Bluetooth kontrollerek), használhatsz egy áthidaló, másodlagos vezetékes kontrollert is, ami már támogat hangátvitelt. Bármilyen konfigurációról legyen is szó, mindig van megoldás. Azok az Xbox One kontrollerek, amik az Xbox One vezeték nélküli adaptert használják, valamint az Astro C40 PS4 vezeték nélküli kontrollerek is teljes mértékben támogatják a hangátvitelt anélkül, hogy szükség lenne egy áthidaló vezetékes kontrollerre!

Cronus Zen Support Headset

OLED ÜZENETKIJELZŐ
A Cronus Zen OLED-es kijelzőjének hála a módosítások megérkeztek a 21. századba. Részletes információkat láthatsz a szkriptekről és GamePackokról, valamint navigálhatsz a GPC szkriptnyelvvel készített menürendszerekben. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén finomhangolhasd a módosításaidat és a GamePackokat. Tölts kevesebb időt a beállításokkal, és többet a játékkal.

Cronus Zen OLED Screen

32K MEMÓRIAFOGLALAT
A Cronus Zennek nyolc 32k-s memóriafoglalata van a módosítások, szkriptek és makrók számára. Vegyük például a díjnyertes CronusMAX PLUS-t, ahol a GamePackok átlagos mérete 4k volt. Azok pedig legalább 10 rendkívül hatékony módosítást tartalmaztak különböző beállítási lehetőségekkel. Ebből pedig látható, mennyi mindenre elég a Zen által adott tárolási kapacitás.

Cronus Zen Incressed Memory

KOMPATIBILIS PLATFORMOK ÉS KONTROLLEREK

Az alábbi konzolok és kontrollerek listája olyan készülékeket tartalmaz, amik tejes mértékben kompatibilisek a Cronus Zennel. A beállítások megváltoztatásához, a legújabb firmware telepítéséhez, valamint a legújabb GamePackok és szkriptek beszerzéséhez számítógépre van szükség. Windows alatt ez PC-n és MAC-en is elvégezhető.

TÁMOGATOTT JÁTÉK PLATFORMOK
Xbox Series (minden verzió)
Xbox One (minden verzió)
Playstation 5 (támogatott játékok listája), beta68 firmware-től natív PS5 támogatással!
PlayStation 4 (minden verzió)
Nintendo Switch
Xbox 360
PlayStation 3
Windows PC

Licenszelt kontrollerek
Xbox One (vezetékes és vezeték nélküli)
DualShock 4 (vezetékes és vezeték nélküli**)
Nintendo Switch Joy-Cons
Nintendo Switch Wireless Pro
Nintendo Wii U Pro Wireless
Nintendo Wii-Mote & Nunchucks
Xbox 360 (vezetékes és vezeték nélküli*)
DualShock 3 (vezetékes és vezeték nélküli)
Sony Navcon (vezeték nélküli)
*Xbox 360 vezeték nélküli Receivert igényel (külön beszerezhető)
**Vezetékes CUH-ZCT2 DS4v2, ami támogatja a DS4 hangszórót és fejhallgatót (a DS4v1 nem támogatja)

Népszerű Xbox One kontrollerek
Microsoft Elite (vezetékes és vezeték nélküli*)
Microsoft Elite S2 (vezetékes és vezeték nélküli)
Razer Atrox Arcade Stick (vezetékes)
Razer Wildcat (vezetékes)
Razer Wolverine Tournament Edition (vezetékes)
Razer Wolverine Ultimate (vezetékes)
Scuf Prestige (vezetékes és vezeték nélküli)
....és még sok másik
*Xbox One vezeték nélküli adaptert igényel (külön beszerezhető)

Népszerű PS4 kontrollerek
Astro C40 TR (vezetékes és vezeték nélküli)
Nacon Revolution Pro v2 (vezetékes)
Nacon Revolution Unlimited Pro (vezetékes)
Scuf Infinity 4PS (vezetékes és vezeték nélküli)
Scuf Impact (vezetékes és vezeték nélküli)
Scuf Vantage (vezetékes és vezeték nélküli)
Scuf Vantage 2 (vezetékes és vezeték nélküli)
....és még sok másik

NÉPSZERŰ EGEREK
Corsair Harpoon RGB Pro
Corsair M65 Pro
Corsair M65 RGB Elite
Logitech G502 Proteus Core
Logitech G502 Hero
Razer Deathadder Chroma
Razer Deathadder Elite
Razer Naga Trinity
SteelSeries Rival 500
....és még sok másik

NÉPSZERŰ BILLENTYŰZETEK
Corsair K55 RGB
Corsair K65 RGB
Corsair K68 RGB
Corsair K70 RGB
Corsair K70 RGB MK.2
Corsair K95 RGB Platinum
Corsair Strafe RGB
HyperX Alloy Core RGB
Razer Tartarus V2
....és még sok másik

KORMÁNYOK (PS4-HEZ)
Logitech G25
Logitech G27
Logitech Driving Force GT
Fanatec Porsche Carrera
Fanatec Porsche 911 Turbo
Fanatec Porsche 911 Turbo S
Fanatec Porsche 911 GT2
Fanatec Porsche 911 GT3 RS
Fanatec Porsche 911 GT3 RS v2
Fanatec CSR (+ pedálok)
Fanatec CSR Elite (+ pedálok)
Fanatec ClubSport Wheel Base
Fanatec ClubSport Wheel Base V1.5
Fanatec ClubSport Wheel Base V2
Ezek tökéletesen működnek PS4 konzolokkal, beleértve a force feedbacket, a pedálokat, és a váltó támogatást.

 

ÉS MIT TARTALMAZ A DOBOZ?
Egy Cronus Zen készüléket
Egy 36" Braided mini-USB kábelt
Egy 36" Braided micro-USB kábelt
Egy 12" Braided micro-USB kábelt

FONTOS INFORMÁCIÓ: Az Xbox Series, Xbox One, Playstation 5, PlayStation 4 és Xbox 360 esetében szükség van egy vezetékes, licenszelt kontrollerre. Bluetoothon keresztül nincs fejhallgató támogatás (de csatlakoztatható egy második, vezetékes kontroller is, ha mindenképp szeretnél fejhallgatót használni, miközben egy Bluetooth kontrollerrel játszol). A vezetékes CUH-ZCT2 DualShock 4 modell (DS4v2) támogatja a DS4 hangszórót és fejhallgatót, a DS4v1 nem.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.