Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz

SKU: 30084
Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz
Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz Dobe Kontroller markolat rezgőmotorral, 6 Axis mozgásérzékelővel Nintendo Switch konzolhoz
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
12.500 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Nintendo Switch-hez készült kontroller markolat. A konzol közvetlenül a markolatba illeszthető, jobb játékélményt téve lehetővé. 6 Axis mozgásérzékelővel és két rezgőmotorral rendelkezik, ami érdekesebbé teszi a játékokat!

- Könnyű használat: Távolítsd el a Joy-Con kontrollereket, és csúsztasd a markolatba a Switch konzolt. A kapcsolat automatikusan létrejön az USB-C csatlakozón keresztül. Az analóg karok és a mozgásérzékelők kalibrálásával kiküszöbölhető a húzás.
- Mozgásérzékelő és két rezgőmotor: 6 Axis mozgásérzékelő és két rezgőmotor van a készülékbe építve, gondoskodva a pontos célzásról és a kiváló rezgésről. A két analóg kar és a baloldali D-pad sima mozgásvezérlést tesz lehetővé.
- Játék közbeni töltés: Az USB-C porton keresztül tölthető a konzol játék közben. A töltéshez használhatod a gyári töltő adaptert, vagy bármely más hagyományos töltőadaptert is (nem tartalmazza a csomag).
- Kényelmes kialakítás: A csúszásmentes felületnek hála stabilan és jóval pontosabban lehet tartani. A 3 különböző méretű thumb grip közül kiválasztható, melyik a legkényelmesebb a jobboldali hüvelykujjad számára.
- Csak a Nintendo Switch-el kompatibilis, a Switch Lite-tal NEM!

MEGJEGYZÉS:
- Ez egy vezetékes kontroller, nincs benne Bluetooth és NFC támogatás. Minden esetben kapcsold be a "Pro Controller Wired Communication" beállítást a konzolon.
- Miután a Switch játékkonzol csatlakoztatva lett a markolathoz, nyomd meg az A gombot a kontrolleren, hogy elkezdhesd használni. A beállítások menü "Controllers and Sensors" pontján belül tudod kalibrálni az analóg karokat ("Calibrate Control Sticks" menüpont) és a mozgásérzékelőket ("Calibrate Motion Controls" menüpont).

A csomag tartalma:
1 x Kontroller markolat
3 x Thumb grip (különböző méretűek)

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 100 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.