Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete]

Öt csillagból 3 30 értékelés alapján | SKU: 00092
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete]
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete]
Új állapotú | Raktáron | Már csak 1 db maradt
7.500 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Megvásárolható termék
Termékleírás

A Windows rendszerhez készült Xbox 360 Wireless Gaming Receiver vezeték nélküli játékvevő segítségével négy vezeték nélküli fejhallgató és négy vezeték nélküli kontroller csatlakoztatható egy olyan számítógéphez, amelyen SP2-es szervizcsomaggal ellátott Microsoft Windows XP vagy újabb Windows-verzió fut.


FONTOS!

A Wireless Gaming Receiver használata KÉZI telepítést igényel! Windows 10 2004 vagy frissebb verzió esetén kapcsold ki a driver aláírásának megkövetelését, majd telepítsd a megfelelő illesztőprogramot a letöltések közül az alábbi lépéseket követve:


1. Driver aláírásá megkövetelésének tíltása:

2. Kompatibilis driver letöltése és kicsomagolása:

Gaming Receiver Driver Windows 10 v2004 vagy frissebb operációs rendszerhez

3. A kicsomagolt driver telepítése az eszközkezelőben ismeretlen ferifériaként listázott eszközre


Az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver főbb tulajdonságai:

- Az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver egyszerűen csatlakoztatható a PC-hez és Android-hoz egy USB 2.0-ás aljzatra

- Az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver kompatibilis a Samsung Smart TV-vel, így az Xbox 360 vezeték nélküli irányítódat használhatod akár az okos TV-n elérhető játékokkal is!

- Kompatibilis az XBOX 360 Gamepad-dal, az XBOX 360 vezeték nélküli kormánnyal és a vezeték nélküli headset-tel

- 2.4Ghz technológia 9m-es hatótávolsággal

- Egyidejűleg 4db vezeték nélküli Xbox 360 contoller-t és 4db Xbox 360 vezeték nélküli headset-et képes kezelni

- Kábelhossz: 160cm

- Fekete színben

A vevőkészülék csatlakoztatása Windows 10 rendszerű számítógéphez

Dugd be az USB-csatlakozót a számítógép egy olyan USB 2.0 vagy 3.0 portjába, amely tápellátást is biztosít.
Telepítsd a letölthető drivert. Amikor megjelenik a felugró értesítés arról, hogy az illesztőprogramok telepítése megtörtént, csatlakoztathatod a vezeték nélküli tartozékot.

Ha a vevőkészülék zölden világít, akkor az egység működik. Kapcsold be az Xbox 360 vezeték nélküli tartozékot, amelyet használni szeretnél a vevőkészülékkel.

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver

Nyomd meg a vezeték nélküli tartozék csatlakozás gombját. Például a vezeték nélküli vezérlőn hátul van a csatlakozás gomb.

Ha a tartozék és a vevőkészülék jelzőfénye is zölden villog, akkor az eszköz csatlakozni próbál. Ha a jelzőfények abbahagyják a villogást és folyamatosan világítanak, akkor a tartozék csatlakoztatva van. Például a vezeték nélküli vezérlőn az Útmutató gomb körüli egyik fénycsík fog folyamatosan világítani.

Nyiss meg egy játékot vagy az Xbox alkalmazást, és ellenőrizd a tartozékot valamelyik gombjának megnyomásával, egy ravasz meghúzásával vagy a vezeték nélküli kontroller egyik karjának mozgatásával.

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver

 

Androidon való használat előtt győződj meg arról, hogy a ROM támogatja-e a Wireless Receiver-t. Esetlegesen OTG kábel használata szükséges lehet!

Értékelések (30)
Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2021 november 20, szombat)

tokeletesen mukodik a video alapjan!! koszonom!

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2021 március 06, szombat)

Jó napot tudnának egy rendes drivert adni mert hibát ír ki a telepítesi útmutatónál, mert korábban működött, és most egyáltalán nem működik?! Köszönöm! Konzolüzlet válasza: Kérlek a letöltések közül a v2004-es drivert töltsd le és a driver aláírás megkövetelésének letiltása után telepítheted.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2021 január 22, péntek)

Olyan proplémám van, hogy megjött a termék, és bedugtam az usb-t letöltöttem az ilesztőprogramot, feltelepítettem és amikor az eszközkezelőben kellene az illesztrőprogramját frissíteni, akkor azt írja, hogy nem található illesztőprogram. Ezután letöröltem az illesztőprogramot és újra megrpróbáltam feltelepíteni és hibát ír ki. "this software version is already installed on this system." Konzolüzlet válasza: Kedves Vásárlónk! Kapcsold be a gépen az illesztőprogram aláírás megkövetelésének tiltását, majd ezt követően telepítsd fel a tőlünk letöltött illesztőprogramot. Amennyiben nem boldogulsz vele, úgy keresd fel telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2021 január 19, kedd)

2 óra kínlódás után a kukába landolt a 15 oldalas telepítési útmutatójával együtt..

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 október 02, péntek)

Tiszteletem! Februárban vásároltam meg a terméket, azért, hogy tudjam használni PC-hez az Xbox360-s kontrollerem. Sajnos nem volt zökkenőmentes a géppel az összeköttetés, de sikerült, és egészen a szeptemberi hónapig különösebb probléma nélkül működött minden hibátlanul. Habár amikor a Forzás játékokkal akartam játszani, akkor nem tudtam, mert azt érdekes módon nem ismerte fel, de ezt leszámítva semmi baj nem volt. A probléma ott kezdődött amikor újraraktam a gépem és újra fel raktam a drivert hozzá, ahogy azt a leírt módon feltüntették. Akárhogy próbáltam működésre bírni az eszközt, nem lehetett. Nem ismeri fel a receivert, és nem lehet összecsatlakoztatni a PC-vel. Fogalmam sincs milyen probléma jelentkezhetett. Rengeteg időt szántam arra, hogy valahogy ezt kiküszöböljem. Számos fórumon olvasgattam, de semmi nem segített. Úgyhogy most itt maradtam egy kontrollerrel amit nem tudok használni... Hogy teljesen őszinte legyek azt tudnám mondani ha valaki azon gondolkozik, hogy kontrollert és hozzá egy adaptert akar venni, azt tudnám tanácsolni, hogy inkább vegyen egy ONE-t. Újabb, windows10-hez van optimalizálva és az 1000%, hogy ilyen jellegű probléma nem lesz. Egyszer kell megvenni. Az oké, hogy egy 360-at meg lehet venni ma már viszonylag olcsón, de nagyon sok vele a szenvedés és egyszerűen szerintem már nem éri meg ilyesmire beruházni. További szép napot és köszi, hogy mindezt elolvastad. :) Konzolüzlet válasza: Az adaptert több, mint 3 évvel ezelőtt rendelted meg. A termék letöltéseinél megtalálható Driver csomagot használva tökéletesen használható a Receiver a legfrissebb Windows rendszereken is. Ezen felül ügyfélszolgálatunktól bármikor kérhetsz akár telefonos segítséget is. Annak tükrében, hogy több, mint 3 éve használod szerintem az egy csillag eléggé alul értékeli a terméket.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 szeptember 27, vasárnap)

Kb 4 -éve meg van tegnapi napon kapott a windows 10 2020 szeptemberi frissítést reggel nem müködöt a driver,nem ismerte fel a windows a drivert!Sikerült megoldanom a problémát,úgy hogy vissza kellet álnom egy korábi windows 10 buildra( Rendszere) így tökéletesen müködik ismét!!!!Gépház- Helyreállítás-Vissza állás az előző windows 10-verzióra!!! Egy kis segítség,ha esetleg valakinek nem működne :) Konzolüzlet válasza: Kérlek használd a legfrissebb Driver csomagunkat. Nem kell régebbi Windows rendszert telepíteni!

Öt csillagból 2     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 augusztus 17, hétfő)

Eddig kiválóan működött viszont valami windows frissités után már nem ismeri fel a drivert és nemlehet csatlakoztatni a kontrollerel!! Valamit ki kéne rá találni h aki most vásárolja neki is müdödjön win 10 en !

Öt csillagból 3     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 június 25, csütörtök)

Új gép, új windows, hiába telepítem a leírás alapján a drivert nem működik, továbbra is ismeretlen eszköz marad, pedig kiírta hogy sikeresen telepítettem az illesztőprogramot. Régi géppel még működött. Még úgy is megpróbáltam, hogy aláírás megkövetelés nélkül is újraindítottam a gépet telepítés előtt.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 június 17, szerda)

Nálam kiválóan működik gond nélkül, eleinte nem akart csatlakozni a kontrollerrel de a 2017-es verziójú telepítési útmutatás alapján már pöccre csatlakozik. Csak ajánlani tudom!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 június 03, szerda)

kiváló ajánlom mindenkinek

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 május 23, szombat)

Kíváloan működik win 10 rendszeren is !

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 május 21, csütörtök)

https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Wireless_Xbox_360_controller_on_Windows_7

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 április 15, szerda)

Tegnap előtt megjött a vevő, de hogy én mit szítam!!! Hívtam őket hogy ígyszar meg úgy álljon bele az élet ere kiderül ho jó. Elfelejtettem megnyomni rajta a keresögombot. Ne felejtsétek el párosítani kelll a karral ezt a vevőt.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 április 14, kedd)

Húsvétra vettem a kisfiaimnak. Féltem, hogy nem fogjuk tudni használni és szomorú lesz, de jól működik. Ketten használják számítógépen fifáznak. Nagyon boldogok köszönjük szépen!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 április 06, hétfő)

Én a napokban rendeltem meg. Megmondom félve néhány lehúzos értékelés miatt. Követtem a használati útmutatót és a termék tökéletesen működik. Szerintem arról van szó, hogy egyesek képtelenek elolvasni a használati útmutatót és emiatt húzzák le a terméket. Ezzel pedig bizalmatlan helyzetbe hozva a következő vásárlót. Mint engem is. Azt tanácsolom a vásárlóknak, hogy a túl kevés csillagot adó értékelőket hagyják figyelmen kívül. Kb pont olyan, mint az android áruház, ott is sok a tudatlan hozzá nem értő.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 március 08, vasárnap)

Az szerepel eszköz terméklapján, hogy windows 10-zel működik, ezért vettem meg. Sajnos bármit próbáltam, de nem jön össze. Letöltöttem a javasolt programokat, de a windows nem talál az eszközhöz illesztőproghramot, így nem jön létre a kapcsolat. Konzolüzlet üzenete: Kérlek vedd fel s kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálatunkkal és segítünk a beüzemelésében.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2019 február 08, péntek)

Korábban írtam, hogy nem működik. Először rosszul telepítettem, sikerült párosítanom a kontrollerrel.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2019 január 21, hétfő)

Nem működik. Nem találják egymást. Konzolüzlet válasza: Kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és küldünk csereterméket.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2019 január 19, szombat)

Nehogy megvegyétek. Utángyártott hulladék. Konzolüzlet válasza: Mint a termék adatlapján is olvashatod utángyártott. Bármikor megveheted a drágább eredeti terméket is. Amennyiben problémád van a termékkel küldünk csereterméket. Amennyiben ezt nem jelzed az ügyfélszolgálatunknak, az a te saját problémád.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 december 28, péntek)

Karácsonyi ajándékként lett vásárolva. Az eszköz egyszerűen képtelen szinkronizálni az eredeti Xbox 360 kontrollerrel . A fent említett utasítást követtük, ahogy a kommentekben is be küldött segítségeket. Maga a gép felismeri az eszközt manuális frissítés után, de mikor lenyomjuk a sync gombot az eszközön az kontrollerrel együtt a két eszköz csak villog a semmibe várva a kapcsolat létrejötték. Windows 8.1 és Windows 10-en is próbáltuk. Egyiknél se jön létre a szinkronizálás. Legyenek szívesek segítséget adni Konzolüzlet válasza: Kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és küldünk csereterméket.

Öt csillagból 3     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 december 26, szerda)

Forza 4-nél nem mukodik mi lehet az oka?

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 szeptember 20, csütörtök)

Nem sikerül a csatlakoztatás! Kérem segítségüket!

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 szeptember 12, szerda)

Nem működik egyik forza játéknál. Más játékoknál pedig működik.

Öt csillagból 4     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 szeptember 09, szombat)

Tavasszal vettem a receivert, végigcsináltam a telepítést és kifogástalanul működött. Aztán frissítette magát a windows 10 és azóta akármivel próbálkozom, nem látja egymást a receiver és a kontroller, csak villognak veszettül, hogy próbáljanak csatlakozni egymáshoz. Mi lehet a baj? Drivereket frissítettem, sőt régebbieket is kipróbáltam, de egyszerűen nem látják egymást... Konzolüzlet megjegyzése: Próbáld meg letörölni a drivert. Ezután töltsd le a legfrissebb driver csomagunkat és az alapján telepítsd újra a drivert. Amit még kipróbálhatsz, hogy a SHIFT gombot nyomva tartva újraindítod a windows-t és követed ezt az útmutatót: https://www.youtube.com/watch?v=71YAIw7_-kg

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 március 14, kedd)

Köszönjük, rendben megkaptuk. A telepítés is sikerült a fent leírtak alapján. Flottul működik.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 március 02, csütörtök)

Tudom ez nem értékelés de csak én nem birom telepíteni a drivert win 8.1 64x en? mindig azt irja hogy elvesztek a fájlok vagy megsérültek

Öt csillagból 4     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 február 20, hétfő)

Működik, habár nem egyértelmű, szórakozni kell vele... Kis segítség, akinek nem menne a telepítés: https://www.s-config.com/chinese-xbox-360-wireless-receiver-driver-setup/ Konzolüzlet: Köszönjük a visszajelzést. A magyarnyelvű útmutatót a fájlokkal együtt eléred a letölthető tartalmaknál a Receiver adatlapján.

Öt csillagból 3     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 január 18, szerda)

Működni működik, de harmat gyenge. A 9m hatótáv tuti kamu, ha nem irányítom rá a kontrollert már 2m-ről is azonnal elveszíti a kapcsolatot... Konzolüzlet hozzászólása: Kedves Vásárlónk! Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és kicseréljük a terméket.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2016 december 13, kedd)

Ez ugyan nem értékeláés, de egy fontos kérdés. win10es a driver-e, de működik win7en is? Konzolüzlet: A Driver csomag kompatibilis XP, Win 7, Win 8 és Win 10 rendszerekkel.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2011 január 28, péntek)

Hali mindenki Nagyon tuti a szerkezet faszán megy de csak az innen letölthető driver-el . Ajánlom mindenkinek. Nem volt olyan játék ami nem ment volna.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Letölthető tartalmak
Gaming Receiver Illesztőprogram és használati útmutató v1
Wireless Gaming Receiver használati 2017
Használati útmutató Windows XP, Vista, 7 és 10 rendszerekhez. 32 bit-es és 64 bit-es driver-rel.
Jelenleg nincs termék a kosárban.