Vendégkönyv | Akciós termékek | Ingyenes szállítás | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete]

Öt csillagból 4 24 értékelés alapján | SKU: 00092
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete]
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete] Xbox 360 Wireless Gaming Receiver PC-hez, Smart TV-hez és Android-hoz [fekete]
Új állapotú | Raktáron | Még 12 db maradt
7.200 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
Kína
3 hónap
Megvásárolható termék
Termékleírás

A Windows rendszerhez készült Xbox 360 Wireless Gaming Receiver vezeték nélküli játékvevő segítségével négy vezeték nélküli fejhallgató és négy vezeték nélküli kontroller csatlakoztatható egy olyan számítógéphez, amelyen SP2-es szervizcsomaggal ellátott Microsoft Windows XP vagy újabb Windows-verzió fut.


FONTOS!

A Wireless Receiver használata telepítést igényel, aminek a lépéseit az alábbi útmutatóban követheted nyomon:

Windows Driver telepítési útmutató


Az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver főbb tulajdonságai:

- Az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver egyszerűen csatlakoztatható a PC-hez és Android-hoz egy USB 2.0-ás aljzatra

- Az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver kompatibilis a Samsung Smart TV-vel, így az Xbox 360 vezeték nélküli irányítódat használhatod akár az okos TV-n elérhető játékokkal is!

- Kompatibilis az XBOX 360 Gamepad-dal, az XBOX 360 vezeték nélküli kormánnyal és a vezeték nélküli headset-tel

- 2.4Ghz technológia 9m-es hatótávolsággal

- Egyidejűleg 4db vezeték nélküli Xbox 360 contoller-t és 4db Xbox 360 vezeték nélküli headset-et képes kezelni

- Kábelhossz: 160cm

- Fekete színben

A vevőkészülék csatlakoztatása Windows 10 rendszerű számítógéphez

Dugd be az USB-csatlakozót a számítógép egy olyan USB 2.0 vagy 3.0 portjába, amely tápellátást is biztosít.
Telepítsd a letölthető drivert. Amikor megjelenik a felugró értesítés arról, hogy az illesztőprogramok telepítése megtörtént, csatlakoztathatod a vezeték nélküli tartozékot.

Ha a vevőkészülék zölden világít, akkor az egység működik. Kapcsold be az Xbox 360 vezeték nélküli tartozékot, amelyet használni szeretnél a vevőkészülékkel.

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver

Nyomd meg a vezeték nélküli tartozék csatlakozás gombját. Például a vezeték nélküli vezérlőn hátul van a csatlakozás gomb.

Ha a tartozék és a vevőkészülék jelzőfénye is zölden villog, akkor az eszköz csatlakozni próbál. Ha a jelzőfények abbahagyják a villogást és folyamatosan világítanak, akkor a tartozék csatlakoztatva van. Például a vezeték nélküli vezérlőn az Útmutató gomb körüli egyik fénycsík fog folyamatosan világítani.

Nyiss meg egy játékot vagy az Xbox alkalmazást, és ellenőrizd a tartozékot valamelyik gombjának megnyomásával, egy ravasz meghúzásával vagy a vezeték nélküli kontroller egyik karjának mozgatásával.

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver

Driver letöltése az Xbox 360 Wireless Gaming Receiver termékhez:

Windows 10 32 és 64 bites driver letöltése (2016-os útmmutató)

Windows Driver telepítési útmutató (2017-es verzió)

Androidon való használat előtt győződj meg arról, hogy a ROM támogatja-e a Wireless Receiver-t. Esetlegesen OTG kábel használata szükséges lehet!

Értékelések (24)
Öt csillagból 2     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 augusztus 17, hétfő)

Eddig kiválóan működött viszont valami windows frissités után már nem ismeri fel a drivert és nemlehet csatlakoztatni a kontrollerel!! Valamit ki kéne rá találni h aki most vásárolja neki is müdödjön win 10 en !

Öt csillagból 3     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 június 25, csütörtök)

Új gép, új windows, hiába telepítem a leírás alapján a drivert nem működik, továbbra is ismeretlen eszköz marad, pedig kiírta hogy sikeresen telepítettem az illesztőprogramot. Régi géppel még működött. Még úgy is megpróbáltam, hogy aláírás megkövetelés nélkül is újraindítottam a gépet telepítés előtt.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 június 17, szerda)

Nálam kiválóan működik gond nélkül, eleinte nem akart csatlakozni a kontrollerrel de a 2017-es verziójú telepítési útmutatás alapján már pöccre csatlakozik. Csak ajánlani tudom!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 június 03, szerda)

kiváló ajánlom mindenkinek

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 május 23, szombat)

Kíváloan működik win 10 rendszeren is !

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 május 21, csütörtök)

https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Wireless_Xbox_360_controller_on_Windows_7

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 április 15, szerda)

Tegnap előtt megjött a vevő, de hogy én mit szítam!!! Hívtam őket hogy ígyszar meg úgy álljon bele az élet ere kiderül ho jó. Elfelejtettem megnyomni rajta a keresögombot. Ne felejtsétek el párosítani kelll a karral ezt a vevőt.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 április 14, kedd)

Húsvétra vettem a kisfiaimnak. Féltem, hogy nem fogjuk tudni használni és szomorú lesz, de jól működik. Ketten használják számítógépen fifáznak. Nagyon boldogok köszönjük szépen!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 április 06, hétfő)

Én a napokban rendeltem meg. Megmondom félve néhány lehúzos értékelés miatt. Követtem a használati útmutatót és a termék tökéletesen működik. Szerintem arról van szó, hogy egyesek képtelenek elolvasni a használati útmutatót és emiatt húzzák le a terméket. Ezzel pedig bizalmatlan helyzetbe hozva a következő vásárlót. Mint engem is. Azt tanácsolom a vásárlóknak, hogy a túl kevés csillagot adó értékelőket hagyják figyelmen kívül. Kb pont olyan, mint az android áruház, ott is sok a tudatlan hozzá nem értő.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2020 március 08, vasárnap)

Az szerepel eszköz terméklapján, hogy windows 10-zel működik, ezért vettem meg. Sajnos bármit próbáltam, de nem jön össze. Letöltöttem a javasolt programokat, de a windows nem talál az eszközhöz illesztőproghramot, így nem jön létre a kapcsolat. Konzolüzlet üzenete: Kérlek vedd fel s kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálatunkkal és segítünk a beüzemelésében.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2019 február 08, péntek)

Korábban írtam, hogy nem működik. Először rosszul telepítettem, sikerült párosítanom a kontrollerrel.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2019 január 21, hétfő)

Nem működik. Nem találják egymást. Konzolüzlet válasza: Kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és küldünk csereterméket.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2019 január 19, szombat)

Nehogy megvegyétek. Utángyártott hulladék. Konzolüzlet válasza: Mint a termék adatlapján is olvashatod utángyártott. Bármikor megveheted a drágább eredeti terméket is. Amennyiben problémád van a termékkel küldünk csereterméket. Amennyiben ezt nem jelzed az ügyfélszolgálatunknak, az a te saját problémád.

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 december 28, péntek)

Karácsonyi ajándékként lett vásárolva. Az eszköz egyszerűen képtelen szinkronizálni az eredeti Xbox 360 kontrollerrel . A fent említett utasítást követtük, ahogy a kommentekben is be küldött segítségeket. Maga a gép felismeri az eszközt manuális frissítés után, de mikor lenyomjuk a sync gombot az eszközön az kontrollerrel együtt a két eszköz csak villog a semmibe várva a kapcsolat létrejötték. Windows 8.1 és Windows 10-en is próbáltuk. Egyiknél se jön létre a szinkronizálás. Legyenek szívesek segítséget adni Konzolüzlet válasza: Kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és küldünk csereterméket.

Öt csillagból 3     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 december 26, szerda)

Forza 4-nél nem mukodik mi lehet az oka?

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 szeptember 20, csütörtök)

Nem sikerül a csatlakoztatás! Kérem segítségüket!

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2018 szeptember 12, szerda)

Nem működik egyik forza játéknál. Más játékoknál pedig működik.

Öt csillagból 4     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 szeptember 09, szombat)

Tavasszal vettem a receivert, végigcsináltam a telepítést és kifogástalanul működött. Aztán frissítette magát a windows 10 és azóta akármivel próbálkozom, nem látja egymást a receiver és a kontroller, csak villognak veszettül, hogy próbáljanak csatlakozni egymáshoz. Mi lehet a baj? Drivereket frissítettem, sőt régebbieket is kipróbáltam, de egyszerűen nem látják egymást... Konzolüzlet megjegyzése: Próbáld meg letörölni a drivert. Ezután töltsd le a legfrissebb driver csomagunkat és az alapján telepítsd újra a drivert. Amit még kipróbálhatsz, hogy a SHIFT gombot nyomva tartva újraindítod a windows-t és követed ezt az útmutatót: https://www.youtube.com/watch?v=71YAIw7_-kg

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 március 14, kedd)

Köszönjük, rendben megkaptuk. A telepítés is sikerült a fent leírtak alapján. Flottul működik.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 március 02, csütörtök)

Tudom ez nem értékelés de csak én nem birom telepíteni a drivert win 8.1 64x en? mindig azt irja hogy elvesztek a fájlok vagy megsérültek

Öt csillagból 4     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 február 20, hétfő)

Működik, habár nem egyértelmű, szórakozni kell vele... Kis segítség, akinek nem menne a telepítés: https://www.s-config.com/chinese-xbox-360-wireless-receiver-driver-setup/ Konzolüzlet: Köszönjük a visszajelzést. A magyarnyelvű útmutatót a fájlokkal együtt eléred a letölthető tartalmaknál a Receiver adatlapján.

Öt csillagból 3     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2017 január 18, szerda)

Működni működik, de harmat gyenge. A 9m hatótáv tuti kamu, ha nem irányítom rá a kontrollert már 2m-ről is azonnal elveszíti a kapcsolatot... Konzolüzlet hozzászólása: Kedves Vásárlónk! Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és kicseréljük a terméket.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2016 december 13, kedd)

Ez ugyan nem értékeláés, de egy fontos kérdés. win10es a driver-e, de működik win7en is? Konzolüzlet: A Driver csomag kompatibilis XP, Win 7, Win 8 és Win 10 rendszerekkel.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:      (Beküldve: 2011 január 28, péntek)

Hali mindenki Nagyon tuti a szerkezet faszán megy de csak az innen letölthető driver-el . Ajánlom mindenkinek. Nem volt olyan játék ami nem ment volna.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Letölthető tartalmak
Gaming Receiver Illesztőprogram és használati útmutató v1
Wireless Gaming Receiver használati 2017
Használati útmutató Windows XP, Vista, 7 és 10 rendszerekhez. 32 bit-es és 64 bit-es driver-rel.
Jelenleg nincs termék a kosárban.