Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Dark Sector |Xbox 360

SKU: 01620
Dark Sector |Xbox 360
Dark Sector |Xbox 360 Dark Sector |Xbox 360 Dark Sector |Xbox 360 Dark Sector |Xbox 360 Dark Sector |Xbox 360 Dark Sector |Xbox 360
Használt termék | Végleg elfogyott
2.950 Ft
27% ÁFA-val
Normál
18+
Magyarország
EU
12 hónap
Termékleírás

A Dark Sectorban a játékosok Hayden Tennonak, a különleges alakulatok egyik ügynökének bőrébe bújhatnak. A főhős veszélyes bérgyilkos küldetést hajt végre Lasria, egy pusztulás szélén álló kelet-európai város romjai között, melyek hidegháborús titkot rejtenek.

Dark Sector

Egy váratlan támadást követő eszméletlen állapotból felébredve a testén furcsa változásokat vesz észre, melyeket valamiféle fertőzés okozott, és emberfeletti képességekkel ruházta fel őt. Haydenen a sor, hogy megtanulja használni új képességeit, túlélje a rá váró feladatokat, és hőssé váljon.

A Dark Sector, mely az elismert fejlesztőcsapat, a Digital Extremes munkája, egy új és eredeti akció-thriller kizárólag az újgenerációs konzolokra fejlesztve. A játék sötét világa, a pörgős játékmenet, a hihetetlen szuperképességek és a magával ragadó történet új etalonná teszi az akciójátékok között. -Teljesen új, eredeti akciójáték – A teljesen saját fejlesztésű, kizárólag újgenerációs konzolokra tervezett Dark Sector izgalmas története, a 3D-s játékok között egyedülálló mozifilmszerű hatásai magával ragadják a játékost. -Evolúciós képességek – Számos balul sikerült hidegháborús kísérlet után Hayden különleges képességeket fejlesztett ki, melyek idővel egyre kifinomultabbak és halálosabbak lesznek.

-The Glaive – A Hayden fertőzött kezéből kinövő erős és sokoldalú pengék alapvető fegyverek lesznek a játék során: A penge az ellenség felé dobva brutális pusztítást visz végbe közöttük. Összegyűjt elemeket a környezetből, például tüzet vagy elektromosságot, melyeket felhasználhatóak lesznek az ellenfelekkel szemben, vagy működésbe hozhatnak tárgyakat is. A sötét helyeken fényforrásként működik, valamit a hagyományos fegyverekkel együtt is lehet használni. -Nincsenek képernyőn látható infók

– A Dark Sectorban elfelejthetjük a hagyományos kezelőfelületet, mint amilyen az életerő vagy a lőszerek száma – helyette maga a karakter tölti be azok szerepét. Ha a főhős megsérül, az látható lesz rajta külsőleg is, a lőszerek számát a fegyvereken ellenőrizhetjük, mint ahogy a rendelkezésre álló tárgyakat és fegyvereket is a főhősön láthatjuk majd – mindezt azért, hogy a játékos a karakterre és a játékmenetre koncentrálhasson.

-Ösztönös irányítás – Az egyszerű és ösztönszerűen működő irányításnak köszönhetően a játékos teljesen beleélheti magát a harcba, és lehetővé teszi számukra, hogy a saját képességeiket használva győzzék le az ellenséget. -Dinamikus kamera

– A Dark Sector a "váll feletti" harmadik nézetet használja, így a játékos könnyedén átlátja majd a körülötte zajló eseményeket, és közvetlen kapcsolatot teremt a játékos és a főhős között. -Fejleszthető fegyverek – Az evolúciós képességek mellett Hayden számára rengeteg hagyományos fegyver is a rendelkezésére áll, melyeket tovább lehet fejleszteni, és egyre erősebbek lesznek a játék során. -Intelligens MI

– A játékosoknak egyedi taktikák kidolgozására lesz szükség az ellenségek különbözöző stratégiáival szemben, mivel az MI irányította ellenfelek kommunikálnak egymást közt, fedezékbe húzódnak, és valósághűen reagálnak a játékos lépéseire.

-Magával ragadó főhős – Hayden Tenno egy hidegvérű, kíméletlen karakter, kinek vállát hatalmas felelősség terheli. Szuperhőshöz illő képességei mellett Hayden egy igazi antihős is, akinek nincsenek morális kérdései cselekedeteivel kapcsolatban. A történet során a játékosok észrevehetik Hayden karakterének folyamatos átváltozását valami mássá, valami "többé", mint ami korábban volt. A folyamatos harc, melyet a képességeivel szemben vív, lassan nyomot hagy mind a testén, mint az elméjén.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.