Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz

SKU: 31272
Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz
Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz Fém fali tartó Playstation 5 konzolhoz
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Még több mint 5 db maradt
9.900 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Normál
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Stílusos fali tartó kialakítás: Ez a fém fali tartó lehetővé teszi, hogy a PlayStation 5 lemezes vagy digitális kiadását a TV közelében a falra szereld. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően a PS5 konzol jól látható és könnyen hozzáférhető.

Optimális szellőzés: Az akadálytalan szellőzőnyílások és csatlakozók elegendő helyet biztosítanak a legjobb szellőzéshez. Ezáltal hatékonnyá válik a termelt hő elvezetése, így biztosítva, hogy a PS5 ne melegedjen túl.

Egyszerű telepítés: A fali tartó felszerelése után egyszerűen csúsztassa be a konzolt a tartóba. A Sony PlayStation 5 biztonsági rögzítőnyílásánál található csavarral véglegesítsd a telepítést. A konzol nézhet balra vagy jobbra, így biztosítva a szabad elhelyezést.

Helytakarékos: Szervezd meg játéktered úgy, hogy kizárólagos és biztonságos helyet biztosíts a kedvenc konzolodnak. Tartsd tisztán és rendezetten a szórakoztató központ területét. Így kellemes környezetet alakíthatsz ki a játékélményhez.

Stabil és biztonságos: A tartó acélból készült a maximális szilárdság és a Sony biztonságos rögzítési mechanizmusa érdekében. A magas minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Az acél fali tartó biztonságosan elbírja a PS5 súlyát, így bizalommal használhatod. A megfelelő rögzítésről mindig gondoskodj és válassz a fal álagának megfelelő tiplit és csavart, ha a csomagban lévők nem lennének megfelelőek!

A csomag tartalma:
1 x Fém fali tartó állvány Playstation 5 konzolhoz
4 x Tipli a csavarhoz
4 x Csavar
1 x Konzol rögzítő csavar

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.