Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz

SKU: 03797
DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz
DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz DOBE 6 in 1 univerzális kamera tartó állvány Xbox és Playstation konzolohoz
Új, bontatlan | Végleg elfogyott
4.550 Ft
27% ÁFA-val
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

Egyszerűen használható: Egyszerű és kényelmes a a használata, bármikor telepítheted és áltávolíthatod. Mindig készen áll a játékra!

Állítható dőlészög: Az állatható kamera tartó tökéletesen illeszkedik a legtöbb lapos tévéhez és monitorhoz. A biztonsági zárral szerelt, így véd a leesés ellen és mindig fixen tartja a kamerát.

Teljes körű kompatibilitás: Ezt a Dobe tartó konzolt úgy tervezték, hogy tökéletes biztonsággal tartsa a PS3, PS4 kameráját, a Playstation Eye kamerát, az Xbox 360 Kinect kamerát és az Xbox One Kinect kameráját a TV tetején.

Magas minőség: Nincs többé törés, nincsenek karcok. A kamera tartó karcolásmentes lábakkal rendelkezik, így biztosan nem fog kárt tenni a TV-ben.

Helytakarékos: Tárold a kamerát a TV tetején és vess véget a kusza kábeleknek.

Dobe 6 in 1 kamera tartó

Tulajdonságai: 

- Állítható foglalat: 6-85, így biztosan illeszkedni fog és stabilan tartja a kamerát a TV tetején.

- Használható Xbox 360/One Kinect szenzorral és PlayStation Eye kamerával.

 

A csomag tartalma:

1 db univerzális kamera tartó állvány

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.