Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Webáruházunk jelenleg csak megrendeléseket rögzít.
A megrendelések feldolgozása betegség miatt előreláthatóan 2022.10.05-én kezdődik!
Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT

10 értékelés alapján | SKU: 00312
Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT
Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT Intercooler STS - XBOX 360 Slim hűtésmódosítás és overcool v2 [Nyko, matt fekete] - HASZNÁLT
Használt termék | Végleg elfogyott
5.935 Ft
27% ÁFA-val
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Könnyű
Anglia
Kína
1 hónap
Termékleírás

A Nyko TempSmart™ technológiájával felszerelt extra hűtés az XBOX 360 S szellőzőnyílása fölé pattintva az onnét kiáramló hőmérsékletet folyamatosan vizsgálja. Amint a levegő hőmérséklete egy bizonyos érték főlé ugrik, a külső hűtés bekapcsol és egészen addig megy, míg az XBOX 360 Slim belső hőmérséklete nem sülyed a megfelelő hőmérséklet alá. Ezért az Intercooler STS a konzol kikapcsolása után is hűti a gép belsejét (overcool).

Használata kifejezetten egyszerű. Az Intercooler a konzol légterelőibe kapaszkodik. A tápot az egyik hátulsó USB aljzatról veszi fel, így nem igényel AC adaptert.

Dizájnban tökéletesen passzol az XBOX 360 Slim modellhez, az USB kábel egy gumis kapaszkodónak hála tökéletesen a házra simul, így fektetve (vízszintes pozicióban) és állítva (függőleges pozicióban) is használható az extra hűtés a konzolon.

- Az XBOX 360 Slim kikapcsolása után a megfelelő hőmérsékletre hűti le a gépet (Overcool) és csak addig megy, ameddig valóban szükség van rá
- Ha szükség van rá, akkor a normál ventilátor álltal kiszívott levegőnek a többszörösét képes átmozgatni az XBOX 360 S konzolon, ezzel megnövelve a konzol élettartamát
- Bármely XBOX 360 Slim modellre könnyedén felszerelhető
- Nem igényli a konzol megbontását, így a garancia sem vész el
- Egyszerűen csatlakoztathatő, a konzol burkolatára tőkéletesen illeszkedik
- A TempSmart™ technológiának köszönhetően csak akkor lép működésbe, amikor szükség van rá
- A légterelőjének köszönhetően oldalra fújja a levegőt, ezzel elkerülve a szemek irritálását
- Csendes működés (csak a levegő hangja hallható)

 

Értékelések (10)
Öt csillagból 2     Ezt az értékelést beküldte:   Zoltán Szilágyi   (Beküldve: 2012 augusztus 16, csütörtök)

Nem tudom kinél milyen, de nekem zavaróan hangos. Ma vettem és nagy boldogan felraktam, de csalódtam. Kb. 2 fokot hűt csak és mellette hangos is. Pedig olyan jónak tűnt. :(

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Péter Gazsó   (Beküldve: 2012 május 15, kedd)

Még csak pár órát használtam, de rögtön jó benyomást keltett bennem a termék! Kiválóan megoldja a feladatát, több óra játék után is szoba hőmérsékletű marad a konzol, nem marad benne egyáltalán meleg levegő. Csak ajánlani tudom, ennyi pénzért bőven megéri és nagyon hasznos kis szerkezet!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Burkovics Béla   (Beküldve: 2012 április 18, szerda)

Nagyon jó, és hasznos hűtés tuning! Tökéletesen illeszkedik a gépre. Egyszerű felpattintani, és egy mozdulattal le is lehet szedni. A ventillátornak, szinte nincs is hangja, inkább csak a levegőt lehet hallani, ahogy áramlik. Mióta fent van, hosszabb játék után is, szoba hőmérsékletű a gép.Előtte melegedett rendesen. Tökéletesen teszi a dolgát. Amikor kell bekapcsol magától, és hűt, ameddig szükséges.Ha kikapcsolom az Xboxot, akkor addig működik, amíg le nem hűti teljesen a gépet. Így kikapcsolás után sem tud túlmelegedni! Esztétikailag is jól mutat.Mindenkinek ajánlom!!! Egyik délelőtt megrendeltem, fél óra múlva kaptam egy visszajelzést telefonon, másnap hozta a futár, korrektül becsomagolva. Pozitív értékelés a boltnak!!!

Öt csillagból 1     Ezt az értékelést beküldte:   Csaba Fehér   (Beküldve: 2012 január 13, péntek)

Elején nagyon frankó volt a dolog,de most már ott tart mikor bekapcsolom úgy zúg mit egy repülő és csak akkor áll rendes működési hangra mikor bemelegszik.Nem hinném hogy erre van garancia,úgyhogy szívás!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Zoltán Urbán   (Beküldve: 2011 december 30, péntek)

Először is pozitív értékelés a cégnek.Megrendeltem és másnap már hozta a futár.Korrekten be volt csomagolva.Teljesen elégedett voltam.A termék nagyon jó,csak úgy tolja ki a meleg levegőt a konzolból,igaz ez a termék főleg azoknak ajánlott,akinek valamelyest zárt térben van a konzol,nekem pedig teljesen nyitott térben a plazma Tv előtt van jól szellőzik,de azért úgy gondolom ezért sz összegért megéri azért biztosra menni.Biztos,hogy megnöveli a konzol élettartamát,azzal,hogy jól hűti.Engem az előttem szólók értékelése győzött meg arról,hogy megvegyem,nem bántam meg.Remélem nekem is sikerül majd valakire pozitív hatást gyakorolnom!És tényleg igaza van Norbinak " egyben optikai tunningnak is tekinthető".:) Üdv. Zoli

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Zoltán Déri   (Beküldve: 2011 december 27, kedd)

Nagyon jó termék, az ünnepek előtt rendeltem teszi a dolgát dől belőle a meleg levegő amit a konzol termel, és addig ki sem kapcsol míg le nem hűti a gépet a megfelelő hőmérsékletre. Nagyon jó az ár/érték aránya érdemes befektetni azt a plusz pár ezer forintot. Biztos vagyok benne ,hogy hosszú távon kíméli a konzolt,és ezáltal az élettartalmát növeli.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Attila Kozák   (Beküldve: 2011 december 20, kedd)

Egyszerűen tökéletes!Gondoltam,hogy valamicskét segít átszellőztetni a konzolt,de hogy szinte hűvösen tartja több órányi játék után is!Hát nekem leesett az álam!Ha nem akarod kidobni a gépedet,mert szétolvadt,akkor pakolj rá egy Nyko-t mert megéri!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Tamás Laurenczy   (Beküldve: 2011 december 11, vasárnap)

Jól átgondolt tervezésű és profi kivitelezésű termék. Egyszerű az installációja és valóban optikai tuningként is megállja a helyét bár ez azért nem a legfőbb szempont. Amennyiben polcon kerül elhelyezésre az xbox szerintem kötelező darab.

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   Norbert Matkó   (Beküldve: 2011 november 17, csütörtök)

Ez egy logikusan átgondolt hűtéstunning. Tökéletesen illeszkedik a konzolon, biztos működésű és ráadásul jól néz ki, így egyben optikai tunningnak is tekinthető. Jól lehűti a gépet, mivel nem engedi, hogy bent felgyűljön a forró levegő. Az xbox kikapcsolását követően addig hűt, amíg nem csökken a hőmérséklet egy bizonyos szint alá: Az én gépem esetében 3-4 óra játék után is csak 20-30 mp, ami alátámasztja, hogy kiváló a hűtésteljesítménye. Ajánlom minden X360 slim használónak és fanatikus konzolgyűjtőknek !!!

Öt csillagból 5     Ezt az értékelést beküldte:   BRODI ZSOLT   (Beküldve: 2011 július 28, csütörtök)

ELSÖ MEGLÁTÁSRA AZT GONDOLTAM,HOGY EGY UJABB LEHUZÁS EZ IS,DE MIUTÁN KÉT RÉGEBBI X-BOX 360 AT TETTEM TÖNKRE,IGY UGY DÖNTÖTTEM VESZEK EGY UJ X-BOX 360 SLIMET.MEGDÖBBENÉSEMRE AZ UJ SLIMNEK A HÖMÉRSÉKLETE FELMENT TÖBB MINT 50 CELSIUS FÖLÉ,TÖBBET A HAGYOMÁNYOS HÖMÉRÖ NEM TUDD MUTATNI SAJNOS EZÉRT NEM TUDOK PONTOS ADATOT MONDANI,EZÉRT UGY DÖNTÖTTEM MEGNÉZEM A NETEN MIT MONDANAK,MINDENT MEGNÉZVE EZ TÜNIK NEKEM A LEGEGYSZERÜBB MEGOLDÁSNAK,HÁT RENDELTEM EGYET AMI 7000 FT OMBA KERÜLT KISZÁLLITÁSSAL EGYÜTT.HÁT NAGY MEGLEPETÉST SZERZETT NEKEM EZ A HÜTÖ, A HÖMÉRÖ NEM MEGY AZÓTA BÁRMILYEN JÁTÉKKAL JÁTSZOK-UNK ,45 FOK FÖLÉ AMI NAGY MEGNYUGVÁST JELENT SZÁMOMRA.CSAK AJÁLANI TUDOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!! A HELYESIRÁSI HIBÁKERT BOCS!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.