Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez

SKU: 05899
Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez
Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez Kinect Adapter Xbox One S és Xbox One X konzolokoz valamint PC-hez
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Még több mint 5 db maradt
13.500 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
24 hónap
Termékleírás

Tapasztald meg az Xbox One Kinect érzékelő által kínált kényelmet és sokoldalúságot Xbox One S és Xbox One X konzolon vagy Windows számítógépen. Akár kézmozdulat nélkül szeretnél az új konzolon navigálni, akár interaktív alkalmazásokat szeretnél fejleszteni számítógépre, az Xbox Kinect adapterrel mindez lehetséges.

Meglévő Xbox One Kinect érzékelőjének új Xbox One S vagy Xbox One X konzollal való használatához Xbox Kinect-adapter szükséges. Az adapter segítségével az Xbox One Kinect érzékelő csatlakoztatható egy Xbox One S vagy Xbox One X konzolhoz.

Megjegyzés: Az Xbox 360 Kinect érzékelő nem kompatibilis az Xbox One konzollal.

A Kinect-adapter és az Xbox One S vagy Xbox One X konzol beállítása

1. lépés: Az adapter beállítása
- Csatlakoztasd a fali csatlakozót a tápegységhez.
- Csatlakoztasd a tápegység kerek csatlakozóját a Kinect vezérlőközponthoz.
- Dugd be a Kinect érzékelő kábelét a Kinect vezérlőközpontba.
- Dugd be a mellékelt USB-kábelt a Kinect vezérlőközpontba. Most már készen állsz az adapter és a konzol csatlakoztatására.

2. lépés: Csatlakoztasd az adaptert az Xbox One S vagy Xbox One X konzolhoz.
- Csatlakoztasd az USB 3.0-kábelt a konzol hátulján levő, „Kinect” feliratú bal oldali USB-porthoz. A Kinect érzékelője készen áll, hogy beállítsad a konzolon.
- A megfelelő működés érdekében ügyelj arra, hogy a Kinect érzékelő és a Kinect-adapter ne közvetlenül a konzol tetején legyen.
- Nyisd meg a konzolon az útmutatót, és válaszd a System lehetőséget.
- Válaszd az All settings > Kinect & devices lehetőséget.
- Válaszd a Kinect elemet, és kövesd az utasításokat az érzékelő beállításához.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.