Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter

SKU: 37488
XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter
XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter XIM MATRIX - Sokoldalú egér és billentyűzet adapter
Új, bontatlan | Nincs raktáron, beszerezhető
88.500 Ft
27% ÁFA-val
    db 
További információkért kérlek, látogass el a gyártó honlapjára.
Nehéz
Kína
Kína
12 hónap
Termékleírás

A XIM MATRIX a legfejlettebb, rendkívül sokoldalú és több bemenetű adapter, amelyet kifejezetten a legigényesebb játékosok számára terveztek.

A XIM MATRIX felszabadítja a valódi potenciálodat a lövöldözős játékokban Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokon!

Támogatja az egereket, billentyűzeteket, giroszkópos vezérlőket, keresztplatformos vezérlőket és ezek bármely kombinációját. Kompatibilis az Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokkal.

A XIM saját fejlesztésű Smart Translator rendszere biztosítja a precíz célzást, míg a Smart Actions makró motor további rugalmasságot nyújt a játékosok számára.

Minőségében, használatának egyszerűségében és rugalmasságában verhetetlen, a XIM a legtökéletesebb társ a legigényesebb játékos számára is.

A XIM MATRIX az első több bemenetű eszköz adapter, amely a PC-s vagy konzolos háttérrel rendelkező játékosok számára készült. A XIM története arról szólt, hogy lehetővé tegye a játékosok számára, hogy olyan bemeneti eszközöket válasszanak, amelyek a legjobban megfelelnek nekik, és ne korlátozzák őket a játékok bemeneti eszköz korlátaira. Játssz egerekkel, billentyűzetekkel, giroszkópos vezérlőkkel, kereszt konzolos vezérlőkkel, és bármilyen kombinációjukkal. A XIM saját Smart Translator célzási technológiája a magját képezi a piacvezető adaptereinek, amelyek biztosítják a következetes precíziós eredményeket. A Smart Actions makró rendszer még nagyobb rugalmasságot biztosít a játékosnak a legjobb bemeneti élmény kialakításában. A XIM mindig lehetővé tette és támogatta a fogyatékkal élő játékos közösséget, és a XIM MATRIX még több képességet hoz ebbe a területbe. Tele van funkciókkal, de egyszerűségre törekszik!

XIM MATRIX

A XIM MATRIX egyike a jelenleg elérhető legfejlettebb bemeneti adaptereknek.

●     Több bemenetű eszközök: Játssz egerekkel, billentyűzetekkel, giroszkópos vezérlőkkel, kereszt konzolos vezérlőkkel, és bármilyen kombinációjukkal

●     Smart Translator: A precíziós célzási rendszer, amely igazi célzási görbéket biztosít (más bemeneti eszközökkel ellentétben, amelyek egyéni görbéket használnak)

●     Támogatott platformok: Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, és PC

●     XIM MATRIX Manager app: Az okostelefonon és tableten elérhető alkalmazás, amely valós időben lehetővé teszi az eszköz konfigurálását

●     Smart Actions: Fejlett makró motor, amely még nagyobb rugalmasságot biztosít a játékosnak

Felhasználóbarát: A XIM filozófiája szerint a játékosokat nem szabad túlterhelni felesleges bonyolultsággal. Gyors és egyszerű beállítani a kívánt játékot a smartphone és tablet companion alkalmazásunk segítségével.

Innovatív: A XIM MATRIX az első multi-bemeneti eszköz adapter, amelyet úgy terveztek, hogy a PC-s vagy konzolos háttérrel rendelkező játékosok számára is ideális legyen.

Összefoglalva, a XIM MATRIX egy prémium kategóriás, könnyen használható és rugalmas eszköz, amely a legmagasabb szintű játékélményt nyújtja. Ez az adapter tökéletes társ minden játékos számára, legyen szó akár kezdőkről, akár a legelkötelezettebb hardcore játékosokról.

Hardver kompatibilitás: XIM MATRIX OFFICIAL HARDWARE COMPATIBILITY LIST
Használati segédlet videókkal: XIM MATRIX INSTRUCTIONALS
Támogatott játékok: XIM OFFICIAL GAME SUPPORT LIST
XIM MATRIX Beta Firmware: XIM MATRIX [FIRMWARE 20230925] [MANAGER 20230925] (BETA)

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.