Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Microsoft 1727 modellszámú Li-Ion akkumulátor Xbox One és Xbox Series kontrollerhez

SKU: 38253
Microsoft 1727 modellszámú Li-Ion akkumulátor Xbox One és Xbox Series kontrollerhez
Microsoft 1727 modellszámú Li-Ion akkumulátor Xbox One és Xbox Series kontrollerhez Microsoft 1727 modellszámú Li-Ion akkumulátor Xbox One és Xbox Series kontrollerhez Microsoft 1727 modellszámú Li-Ion akkumulátor Xbox One és Xbox Series kontrollerhez
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Még több mint 5 db maradt
6.700 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
Kína
6 hónap
Termékleírás

Köszönj el az eldobható elemektől és a rossz minőségű utángyártott akkumulátoroktól és válaszd a Microsoft 1727 Li-Ion újratölthető akkumulátorát!

Válaszd az eredeti Microsoft 3V-os 1727 modellszámú újratölthető akkumulátorát, mely 1400mAh-ás kapacítással rendelkezik és az elemek helyére helyezheted be. Nincs kilógó és kilátszó érintkező. Nem kell külön dokkoló vagy kábel a töltéséhez, mivel a töltést a kontroller vezérli.

Az utángyártott akkumulátorokhoz képest mindig tisztában lehetsz az akkumulátor pontos töltési színtjéről. A kontroller nem kapcsol ki a legváratlanabb pillanatban. A töltés szükségességére mindig időben kapsz figyelmeztetést! Pontosan a kontroller számára szükséges 3V-ot adja le szemben az utángyártott akkumulátorok álltal biztosított maximum 2,4V-os feszültséggel szemben.

A teljesen lemerült állapotból 4 óra alatt teljesen feltölthető az akkumultor, mely a 3V-os kimenetének és 1400mAh-ás kapacításának köszönhetően akár 30 óra* játékidőt is lehetővé tesz.

*Az akkumulátor élettartama jelentősen változik a fejhallgatóktól, a kiegészítő tartozékoktól, a használattól és egyéb tényezőktől függően. A tesztelést a Microsoft végezte előgyártási egységekkel.

 

Technikai paraméterek:
- Feszültség: 3V
- Kapacításy: 1400mAh
- Akkumulátor cella: Li-Ion
- Modellszám: 1727

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.