Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz

SKU: 37520
AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz
AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz AOLION fekete mágneses műbőr védőborítás XBOX Series S konzolokhoz
Új, bontatlan | Saját raktárunkon | Már csak 3 db maradt
8.000 Ft
27% ÁFA-val
    db 
Könnyű
Kína
Kína
Termékleírás

Esztétikus megjelenés, erős, mágnessel záródó-nyitódó poliuretán műbőr borítás XBOX Series S konzolokhoz.
Válogatott alapanyagokból: puha, bársonyos belső felülettel, könnyen tisztítható műbőr külsővel rendelkezik.


Ez a védőburkolat kifejezetten az Xbox Series S konzolhoz készült, hogy stílusos és elegáns védelmet nyújtson a kedvenc játékgépednek. A jeges hatású műbőr külső és a puha, bársonyos mikroszálas belső felület kifinomult megjelenést kölcsönöz a konzolodnak, miközben megóvja a portól, szennyeződésektől és karcoktól. A könnyű, de strapabíró anyag optimális hűtést biztosít a konzolnak, így hosszabb ideig élvezheted a játékot. A mágneses záródásnak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy leesik vagy lecsúszik a burkolat, és könnyen cserélheted másikra, ha kedved tartja. Hozd harmóniába a konzolod a játéktereddel!

 

Ne habozz, rendeld meg most ezt a csodálatos védőburkolatot, és tedd egyedivé az Xbox Series S konzolodat!

 

- Tökéletesen megtervezett kialakítás: kifejezetten az Xbox Series S konzolhoz készült ez a védőburkolat, amely stílusos kiegészítője lehet kedvenc konzolodnak.

- Optimális hűtés: a burkolat aljára tervezett kis lábacskák gyakorlati funkcióval is bírnak, segítségével a konzol hűtése megfelelően biztosítható a hosszú órákig tartó játék során. Ez a konzol élettartamát is meghosszabbíthatja.

- Elegáns védelem: ez a skin nemcsak esztétikai célokat szolgál. Megvédi a konzolodat a portól, szennyeződésektől és karcoktól, amellett, hogy kellemes külsőt kölcsönöz a játékgépednek.

- Mágneses záródás: mágnesességének köszönhetően könnyedén le- és felhelyezhető a gépre, precízen illeszkedik a megfelelő helyeken, levételkor nem hagy nyomot maga után (a matrica-skinekkel ellentétben).

- Kifinomult alapanyagok: magas minőségű, optimalizált lélegző műbőr, ami kifejezetten exkluzív megjelenést kölcsönöz Xbox Series S konzolodnak.
A két látható réteg között kemény belső réteg bújik meg, ami tovább növeli a high-end érzést.

- Az AOLION termékei kiváló minőségűek, mind a termék, mind a csomagolás tekintetében.

Nézd meg az alábbi videót, melyben a gyártó bemutatja a termék használatát.

https://www.youtube.com/shorts/snf-N6fv5x4

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !

Jelenleg nincs termék a kosárban.