Vendégkönyv | Akciós termékek | +36704083456
HUF |
EnglishMagyar
|

Fizetési lehetőségek, a számla kiegyenlítése


Fizetés az áru átvételekor (utánvét)

A számla ellenértékét készpénzben vagy terminálon bankkártával fizetve az áru átvételekor kell a kézbesítőnek (postás, futárszolgálat alkalmazottja) átadni, miután ellenőrizted a csomag tartalmát és annak hiánytalanságát. A számlát a csomagban találod meg.  A számla végösszege tartalmazza a szállítás díját is!

Előzetes banki átutalás

A megrendelés véglegesítésekor megjelenítjük a szükséges átutalási adatokat (úgymint számlaszám, számlavezető bank neve és címe). Ekkor a szállítási költség is kikalkulálásra, a végösszegbe beszámításra kerül. Kérjük ennek alapján a rendelésazonosító feltüntetésével a teljes végösszeget utald át a bankszámlánkra.

Vállalkozásunk számlaszáma:

 

Számlatulajdonos: Svélecz-Nemes Júlia egyéni vállalkozó

Számlaszám: 10100716-16086500-01003008

Számlavezető bank: Budapest Bank

Előzetes banfiókban történő befizetés

A megrendelés véglegesítésekor megjelenítjük a szükséges adatokat (úgymint számlaszám, számlavezető bank neve és címe). Ekkor a szállítási költség is kikalkulálásra, a végösszegbe beszámításra kerül.

Bankfióki befizetés esetén +600 Ft-ot kérünk számolj hozzá a megrendelés végösszegéhez (ameddig a webshopunk ezirányú fejlesztése elkészül), ezen plusz banki díj teljesítésétől sajnos nem áll módunkban eltekinteni.

Nem teljesítjük a megrendelést, amíg a teljes összeg befizetésre nem kerül, erre kérjük legyél figyelemmel a rendelésed során!

Kérjük ennek alapján a rendelésazonosító feltüntetésével a teljes végösszeget utald át a bankszámlánkra.


Bankkártyás fizetés a OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül

A megrendelés véglegesítése során az OTP fizetési lehetőséget választva az oldal átirányít az OTP biztonságos oldalára, ahol a bankkártya adatok kitöltését követően a vásárlás végösszege online rendezhető.

Az OTP az alábbi kártyakibocsátók kártyáit fogadja el:

MasterCard, Maestro*, VISA, VISA Electron*

*FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron bankkártya alkalmas internetes fizetésre. Kérjük, ezügyben érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál!

Az OTP rendszere a kifizetett vásárlásról azonnal visszajelzést küld nekünk, így a megrendelés feladása nem csúszik a banki átutalás késedelmes jóváírása miatt.

Bankkártyás vásárlás esetében:

1. Egy vásárlást nem lehet többször kifizetni, ez ellen véd a rendszer.

2. A konzoluzlet.hu Webshophoz nem jutnak el a bankkártya adatok, ezekről csak a bank értesül.

3. Amennyiben túlfizetés történik, vagy valamilyen okból kifolyólag a megrendelt áru nem szállítható, jóváírásra van lehetőség.

4. A kártyás fizetés során Forintban történik a tranzakció.

5. Bankkártyás fizetésre életkortól és országtól függetlenül van lehetőség.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés

Hasonlóan gyors és előnyös megoldást jelent a számla kiegyenlítésére, mint az OTP Simple rendszere, ehhez azonban PayPal fiókra is szükséged lesz.


Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy minden esetben a vásárolt árunak megfelelő pontos számlát is küldünk, ezt kérni külön nem kell. A számlázás elhagyása, a termék számla nélküli kiküldése pedig kifejezetten nem kérhető!


Utolsó frissítés dátuma: 2019.03.09. Ez a dokumentum .pdf formában letölthető INNÉT. A dokumentum magyar nyelven íródott!

 

Jelenleg nincs termék a kosárban.